News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano πλέον το παραδέχεται: "Γιατί να μην αλλάξω τη θέση μου;"

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Ο Πορτογάλος διαβεβαίωσε στο «France Football», ότι έχει αλλάξει τη νοοτροπία του: "Θα πρέπει να διαχειρίζομαι τα ματς, υπό την έννοια του να μην παίζω τα πάντα. Θα πρέπει να’μαι έξυπνος".


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ευαισθητοποιηθεί για να αλλάξει τον τρόπο που παίζει με την Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι παραδέχεται στην αποκλειστική συνέντευξη με το περιοδικό France Football, μετά την κατάκτηση της τέταρτης Ballon d'Or του. "Προσπαθώ να’μαι καλά σωματικά κάθε μέρα. Δεν σκέφτομαι μόνο αυτή τη σεζόν, αλλά και την επόμενη. Για παράδειγμα, διαχειρίζομαι τα ματς, υπό την έννοια του να μην παίζω τα πάντα. Θα πρέπει ναμαι έξυπνος", είπε.

Η αλλαγή του παιχνιδιού του λόγω της ηλικίας, όπως ο Michael Jordan: "Είναι εντελώς φυσικό. Δεν συμβαίνει μόνο σε μένα. Με το πέρασμα της ηλικίας τα ανθρώπινα όντα χάνουμε σε κάποια πράγματα και κερδίζουμε σε άλλα. Προσπαθώ να’μαι καλά σωματικά κάθε μέρα. Δεν σκέφτομαι μόνο αυτή τη σεζόν, αλλά και την επόμενη. Για παράδειγμα, διαχειρίζομαι τα ματς, υπό την έννοια του να μην παίζω τα πάντα. Θα πρέπει να’μαι έξυπνος. Πρέπει να κάνω προσωπικές προετοιμασίες, και να σκέφτομαι περισσότερο το τέλος της σεζόν, όχι μόνο την αρχή. Αυτό δεν είναι ένα σπριντ, είναι ένας μαραθώνιος. Κι όχι μόνο για μένα, αλλά και για τους γύρω μου".

Η ηλικία: «Έχω κλείσει τα 31 και δεν είναι εύκολο, αλλά νιώθω πολύ καλά. Αλλά βλέπω ότι η αποκατάσταση μετά τους αγώνες δεν είναι ακριβώς η ίδια. Είναι λίγο πιο αργή. Ειδικά όταν η απαίτηση είναι κάθε τρεις ημέρες. Είναι αδύνατο να’σαι πάντα στην κορυφή, ακόμα και για τους νέους. Αν το κάνω καλά σε αυτό το θέμα, μπορώ να’χω μια μακρά καριέρα».


Αλλαγή της θέσης: "Γιατί όχι. Είναι μια ιδέα στα υπόψιν. Είμαι πρόθυμος να δεχτώ ότι τα πράγματα αλλάζουν. Δεν είναι ένα πρόβλημα".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.