News Update :

powered by Agones.gr - livescore

O Benzema διώχνει τα φαντάσματά του

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Του Jesús Sánchez

Ανακτά τη ζεστασιά του Bernabeu συμπίπτοντας με την επιστροφή του Morata


Ποτέ δεν έκανε μια παραπάνω καριέρα κι αυτό δεν είναι ένα ασφαλές πέρασμα για την επιβίωση στο Μπερναμπέου. Η γλώσσα του σώματός του, η τεράστια κορμοστασιά του, δεν τον βοήθησαν επίσης να συνδεθεί με κερκίδες που έχουν πάντα στο χέρι ένα μετρητή χιλιομέτρων. Παλιά φαντάσματα είχαν επισκεφθεί τον Καρίμ Μπενζεμά, στοχοποιημένο απ’το κοινό στα τελευταία παιχνίδια, πληγωμένο από ορισμένες ενέργειες. Μέχρι την περασμένη Τετάρτη, όταν συμφιλιώθηκε με τον κόσμο του.

Ποτέ ένας παίκτης τόσο καλός δεν είχε τόσους επικριτές, πολλοί απ’αυτούς υποστηρικτές της ίδιας του της ομάδας. Πρόκειται για τον πέμπτο σκόρερ στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Έχει μπροστά του μόνο τους Κριστιάνο, Μέσι, Ραούλ και Φαν Νιστελρόι.

Με τα δύο γκολ που έβαλε στη Ντόρτμουντ την περασμένη Τετάρτη, ο Γάλλος ξεπέρασε τον Di Stefano στο λευκό κλαμπ. Κι αυτό λέει σχεδόν τα πάντα. Αλλά φαίνεται ότι ο Μπενζεμά, ο οποίος έχει υποφέρει διάφορα σωματικά προβλήματα αυτή τη σεζόν, θα πρέπει να δώσει κάτι περισσότερο στο γήπεδο για να ξεπεράσει τόση επιφυλακτικότητα. Ψυχολογικά το 2016 δεν ήταν η καλύτερη χρονιά του, μετά τα εξωαθλητικά του προβλήματα που τον οδήγησαν έξω απ’την ομάδα της Γαλλίας για το Euro.

Zizou, ο καλύτερος συνεργάτης του

Ο Γάλλος προπονητής έχει μετατραπεί στον καλύτερο υποστηρικτή του στο κλαμπ. Ο Zizou έχει φροντίσει τον Μπενζεμά με μια εξαιρετική φροντίδα που πάει πέρα ​​απ’τους πατριωτικούς δεσμούς. Έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό γούστο. Είχε πάντα πολύ επαφή μαζί του, με λόγια κι έργα.


Στη μοιραία μέρα του με τη Sporting, στην οποία αποδοκιμάστηκε, ο Μπενζεμά έπαιξε 90 λεπτά. Αλλάζοντάς τον θα τον είχε εκθέσει στην περιφρόνηση. Την Τετάρτη, έκανε ακριβώς το αντίθετο. Μετά από ένα καλό ματς με δύο γκολ τον αντικατέστησε. Κι ο Karim επευφημήθηκε απ’το Μπερναμπέου.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.