News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Morientes: «Ο Luis Suarez είναι ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο»

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Του Luis Felipe Rojo

Ο madridista επαινεί τον Ουρουγουανό και τον Μέσι

Προβλέπει ένα 1-2 για το Clásico


Ο Φερνάντο Μοριέντες δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι αυτές τις στιγμές ο Luis Suarez είναι ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο. Θεωρεί πιο σημαντική την απουσία του Μπέιλ απ’ότι του Kroos.

Clásico

Όλα τα μεγάλα ματς σε αγχώνουν λόγω του αριθμού των ανθρώπων που υπάρχουν από πίσω. Αυτό είναι ξεχωριστό γιατί υπάρχει μεγάλη σημασία στη χώρα σου και σε όλο τον κόσμο. Πάντα αγχώνεσαι.

Λουίς Ενρίκε

Αυτό που μεταδίδει τώρα είναι το ίδιο που μετέδιδε ως παίκτης: επαγγελματισμό κι ενθουσιασμό. Ζει ένα διαφορετικό στάδιο, αλλά μεταδίδει το ίδιο.

Μέσι

Ο Messi κάνει τη διαφορά, επειδή μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό σε μια ενέργεια, όταν έχει κολλήσει το ματς.

Χρυσή μπάλα

Ο Κριστιάνο.

Οι απουσίες της Ρεάλ Μαδρίτης

Αν θα μπορούσα ν’ανακτήσω ένα απ’τους δύο θα ήθελα να’χω τον Bale γιατί όταν έχει τη μπάλα η Μπάρτσα, είναι πολύ σημαντικό να’χεις παίκτες που τρέχουν καλά και πάνε καλά στους χώρους. Ο Kroos είναι σημαντικός, αλλά οι Modric, Isco και Kovacic τα καταφέρνουν πολύ καλά. Την απουσία του Bale την βλέπω τώρα πιο σημαντική απ’του Kroos.

Ο θρίαμβος του περασμένου έτους

Πρέπει να κάνουν το ίδιο με πέρυσι: να πάνε στο ίδιο ξενοδοχείο, να βγουν την ίδια στιγμή... Αλλά θα’ναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι.

Πρόγνωση

Υπάρχει πολλή ποιότητα, ως εκ τούτου θα υπάρξουν γκολ. Θα πω ένα 1-2, αν και η ισοπαλία θα’ναι καλή λόγω του αντίπαλου με τον οποίο παίζεις, την έδρα και την δεδομένη κατάσταση στην βαθμολογία. Το να κερδίσει η Μαδρίτη θα’ταν ένα πολύ σημαντικό χτύπημα στη Liga, αλλά μερικές φορές η απόσταση φέρνει χαλάρωση.

Barca

Υπάρχει ένας παίκτης που κατά την τελευταία δεκαετία έκανε τη Barca να’χει ένα πολύ ορατό στυλ, ο Xavi. Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται και είναι δύσκολο να διατηρήσει το επίπεδο. Αυτοί απέξω, σε άλλη ομάδα, είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι να’ναι έτσι. Επειδή το επίπεδο της Barca ήταν υψηλότατο…

Το βάθος της ντουλάπας

Στη Μαδρίτη είναι φανταστικό. Ο Zidane τα πάει καλά, δίνοντας πολλά λεπτά στους παίκτες, σε κάποιους περισσότερα από άλλους, λογικά, έτσι ώστε να αισθάνονται συμμετέχοντες όλοι.

Luis Suarez


Είναι πιθανότατα ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο με μια τεράστια φιλοδοξία. Είναι κρίμα που είναι στη Barça. Αλλά είναι ένας τρομακτικός παίκτης. Δεν είναι ένας επιθετικός όπως ήμουν εγώ. Σκοράρει γκολ, ανοίγεται στο πλάι, υποδέχεται με πλάτη, παλεύει με όλους. Είναι μια τύχη να τον έχεις στην ομάδα και οι πιο ευνοημένοι είναι αυτοί που βρίσκονται γύρω του.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.