News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η επένδυση του Mariano

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Του Jesus Sanchez


Ο Ζιντάν, πάντα σωστός στις παραμονές, είχε διακηρύξει ότι η ομάδα του θα πρέπει να σεβαστεί την διοργάνωση, τους οπαδούς της και τον αντίπαλό, την Cultural. Ήθελε να διαγράψει απ’τη μνήμη των παικτών του το 1-7 της Leon. Τόσο τεμπέλα άλλες φορές σε παρόμοιες περιπτώσεις, η ομάδα του, με πολλούς άξιους και canteranos, επανέφερε τον σκληρό δίσκο της, τον εφάρμοσε σα να΄χει κενή οθόνη και καταχράστηκε και πάλι τον αντίπαλό της (6-1).

Η νύχτα ήταν διασκεδαστική, θαυμάσια για τον Mariano, ο οποίος αξίωσε με τρία γκολ. Ο Enzo όχι μόνο έκανε ευτυχισμένο τον προπονητή, αλλά και τον πατέρα επίσης. Ο Odegaard φόρεσε το αριστερό του. Κι ο Casemiro δοκιμάστηκε για το Camp Nou. Ο προπονητής του κατέληξε ικανοποιημένος, αλλά ο Βραζιλιάνος δεν είχε ρυθμό, όπως είναι λογικό μετά από δυόμισι μήνες σταματημένος. Η εμφάνιση του Casemiro στην αρχική ενδεκάδα για το Clásico μοιάζει με ένα επικίνδυνο στοίχημα. Κι ο Ζιντάν δεν συνηθίζει να τα παίρνει. Ο Carvajal κι ο Isco έπαιξαν μισό παιχνίδι. Η αντικατάστασή τους στο ημίχρονο μιλάει ακριβώς για το αντίθετο. Ίσως να επαναλάβει την 11άδα του Καλντερόν εκτός του Bale.

Η Cultural, σταθερά πρώτη στην Σεγούντα Β, πρόσφερε και πάλι το αποτύπωμα μιας ομάδας που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Δέχθηκε 13 γκολ στα δύο παιχνίδια εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, ναι είναι στατιστικό που ταιριάζει σε προβληματισμό, αλλά φαίνεται γεμάτη από καλές προθέσεις.

Στο πρώτο λεπτό η επιθυμία της να κάνει κάτι μεγάλο στο Μπερναμπέου πέθανε στα πόδια του Iván González. Το δώρο κατέληξε στα πόδια του Asensio που έδωσε στον Mariano έτσι ώστε να ξεκινήσει ο επιθετικός την μεγάλη βραδιά του. Το γκολ ζωντάνεψε τη Μαδρίτη, γεμάτη από αριστεροπόδαρους, με πολλή αιχμή και στάση. Έντονη. Ο James, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά, φάνηκε επίσης καλύτερα. Όλοι φαίνονταν ξεσηκωμένοι προς τέρψη των 43.000 που βρέθηκαν στο Bernabeu.


Τα γκολ έρχονταν επειδή η Cultural είχε πιθανότητες μόνο αν είχε βρει απρόθυμο τον αντίπαλό της. Ο Mariano, ο οποίος έχει βάλει τέσσερα σ’αυτή την διπλή αναμέτρηση, πρόσφερε όλο το ρεπερτόριό του: οπορτουνισμός, δύναμη κι εκτέλεση. Ήταν μια επένδυση με τον Ιανουάριο, και το άνοιγμα της αγοράς για τους υποψήφιους αγοραστές, ακριβώς στη στροφή. Ο Yerai σκόραρε επίσης ένα γκολ που δεν θα ξεχάσει εύκολα, για να ηρεμήσει την τιμή των leonés.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.