News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μια καταπόνηση έχει το τίμημά της στον Sergio Ramos

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz

Ο Ζιντάν δεν θα ρισκάρει τον αρχηγό αν υπάρχουν ενοχλήσεις


Προσοχή με τον Sergio Ramos. Μια μυϊκή καταπόνηση στο δεξί πόδι τον οδήγησε να προπονηθεί στο περιθώριο και να μην πιεστεί καθόλου στην πρώτη προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιοκοχάμα. Ο στόπερ μόλις που συμμετείχε στην προπόνηση κι ανά πάσα στιγμή το έκανε μ’έναν ελεγχόμενο τρόπο κι έξω απ’την ομάδα για να αποφύγει να μετατραπούν οι ενοχλήσεις σε τραυματισμό.

Οι προσπάθειες των τελευταίων αγώνων και η κούραση που επέφερε το μακρύ ταξίδι, συμβουλεύουν να μην πιέσει ο στόπερ τη μηχανή και να περιοριστεί στο να θέσει σε δράση τους μύες του, αλλά μ’ένα ήπιο τρόπο για να γίνει προσπάθεια να’ναι ο αρχηγός στο 100% ενάντια στην América México.


Εάν οι ενοχλήσεις επιμείνουν, ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν σκέφτεται να πιέσει ούτε στο ελάχιστο ούτε τον Ramos ούτε οποιονδήποτε άλλον παίκτη. Όπως έχει αποδειχθεί, ο Γάλλος δεν έχει πρόβλημα να χρησιμοποιήσει το βάθος της ντουλάπας και η ανταπόκριση των παικτών είναι θετική. Εάν υπάρχει κάποια σκιά αμφιβολίας, θα περιμένει το παιχνίδι της Κυριακής. Καμία πίεση για την πρόληψη μελλοντικού τραυματισμού.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.