News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αυτή τη φορά θα’ναι με κόσμο

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Του Ruben Jimenez

Callejón κι Albiol θα επιστρέψουν στο Bernabeu, με την ανάμνηση του Μαραντόνα


Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε ως αντίπαλο στην κλήρωση για τους 16 του Champions League τη Νάπολι. Θα’ναι η δεύτερη φορά που το λευκό σύνολο διασταυρώνεται με τον ναπολιτάνικο σύλλογο μετά το Ευρωπαϊκό Κύπελλο του 1987-1988, μια μονομαχία που πέρασε στην ιστορία.

Η μόνη φορά που οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα φορούσε γαλάζια, αλλά το κοινό της Μαδρίτης δεν τον είδε. Εκείνη την αναμέτρηση που έγινε κεκλεισμένων των θυρών την κέρδισαν οι λευκοί με 2-0 και το μαρκάρισμα του Chendo στο 10 έμεινε στη μνήμη. Στον επαναληπτικό οι παίκτες του Beenhakker έκαναν καλά τη δουλειά τους και πήραν μια ισοπαλία με 1-1 που τους έδωσε την πρόκριση.

Αυτή η Νάπολι του Sarri, στην οποία υπάρχει χαρακτήρας, έχει μείνει απ’τον Οκτώβριο χωρίς τη μεγάλη μεταγραφή της. Ο Milik, ο επιθετικός που επιλέχθηκε για κάνει να ξεχαστεί ο Higuaín, έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατό του σ’έναν αγώνα με την εθνική του, αν κι αναμένεται να προπονείται και πάλι τον Ιανουάριο, οπότε θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τη Μαδρίτη. Η απουσία του έχει αφήσει ένα κενό στην κορυφή της επίθεσης που έχει αναλάβει να γεμίσει ο Χοσέ Καγιεχόν.

Ο Ισπανός είναι καλά περιβαλλόμενος απ’τους Mertens και Hamsik, μια τρίαινα που θα’ναι η μεγάλη απειλή για την Ρεάλ Μαδρίτης του Ζιντάν. Ο πρώην madridista έχει οκτώ γκολ μεταξύ Serie A και Champions League, δύο λιγότερα απ’τον Βέλγο Mertens, συγγραφέα ενός χατ-τρικ αυτό το Σαββατοκύριακο εναντίον της Κάλιαρι. Το δυνατό σημείο της Νάπολι είναι οι δευτερεύοντές της, όπως οι Insigne, Gabbiadini ή Zielinski, παίκτες που δεν είναι της πρώτης γραμμής, αλλά που μπορούν να εκπλήξουν τους λευκούς σε μια απροσεξία.

Στην μεσαία γραμμή ξεχωρίζει ο Hamsik, γενικός αρχηγός, ενώ η άμυνα, το πιο αδύναμο σημείο του ναπολιτάνικου συνόλου, ανήκει στους Albiol και Koulibaly, ένα δίδυμο στόπερ που δεν διακρίνεται για την ταχύτητά του, αλλά που αντισταθμίζει τις ελλείψεις του με τα εκατοστά του.

Ένας κάπως ακανόνιστος αντίπαλος και χειρότερος απ’τη Μαδρίτη σε όλες τις γραμμές του, αλλά που έχει το San Paolo, ένα λέβητα που θα κουφάνει τους λευκούς στον επαναληπτικό.


Ο πρώτος αγώνας στο Μπερναμπέου, θα γίνει την Τετάρτη στις 15 Φεβρουαρίου, μεταξύ των αγώνων της Ρεάλ στο πρωτάθλημα έναντι των Οσασούνα (εκτός) και Εσπανιόλ (εντός) κι ο επαναληπτικός την Τρίτη στις 7 Μαρτίου στο Σαν Πάολο, μεταξύ των αγώνων της Ρεάλ στο πρωτάθλημα έναντι των Ειμπάρ (εκτός) και Μπέτις (εντός).

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.