News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η παγκόσμια ρεβάνς του Modric

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Της Laura Rubio

Ο Κροάτης δεν έπαιξε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 λόγω τραυματισμού


Ο Luka Modric έχει ένα εκκρεμή λογαριασμό για το διακανονισμό με το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Ο Κροάτης δεν έπαιξε στη διοργάνωση του 2014 στο Μαρακές λόγω τραυματισμού, έτσι ώστε αν πάρει αυτόν τον τίτλο θα’ταν κάτι πιο ιδιαίτερο απ’το υπόλοιπο των συμπαικτών του.

Ο τραυματισμός που υπέστη στα τέλη του 2014, ήταν μία απ’τις χειρότερες στιγμές του Modric ως παίκτης. Ο ποδοσφαιριστής ήταν μακριά απ’τα γήπεδα απ’τα τέλη Νοεμβρίου έως τις αρχές Μαρτίου, περισσότερο από τρεις μήνες.

Φέτος, ο Λούκα, έλειψε επίσης. Ο παίκτης πέρασε απ’το χειρουργείο στις αρχές Οκτωβρίου λόγω προβλημάτων στο γόνατο, αλλά η γρήγορη ανάρρωσή του, του επέτρεψε να επιστρέψει για να’ναι διαθέσιμος σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα. Έχασε μόνο δύο αναμετρήσεις του Champions League εναντίον της Λέγκια, τέσσερις στο πρωτάθλημα (Eibar, Μπέτις, Athletic κι Αλαβές) και μια αναμέτρηση του Κυπέλλου ενάντια στην Cultural.


Ο Modric θα’χει αυτό το Σαββατοκύριακο την ευκαιρία να κατακτήσει το δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του με τη Μαδρίτη και το πρώτο ως παίκτης. Ο ποδοσφαιριστής θα παίξει τα πρώτα λεπτά του στο τουρνουά κι αν τελικά, η ομάδα του Ζιντάν, πάρει το κύπελλο, ο Κροάτης θα σηκώσει τον πρώτο του τίτλο σ’αυτή την διοργάνωση και θα επεκτείνει το μεγάλο παλμαρέ του.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.