News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη κλείνει την πόρτα στον James

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Δεν θα τον αφήσει να φύγει μέχρι τις 30 Ιουνίου εάν δεν πληρώσουν τη ρήτρα του

Του José Félix Díaz


Ο James Rodríguez αφήνει πίσω το 2016, όχι το καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά διακοσμημένο περιέργως με τρεις τίτλους όπως το Champions League, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Όλα ξεκίνησαν την 1η Ιανουαρίου με την άφιξη του σε πλήρη ταχύτητα στο Valdebebas, και την ομολογία του την περασμένη Κυριακή στην οποία αμφισβήτησε τη συνέχειά του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Η θέση της Ρεάλ Μαδρίτης για το μέλλον του Κολομβιανού, δεν έχει αλλάξει κι εκτός κι αν ο ίδιος ο James επιμένει δημοσίως και ιδιωτικώς ότι θέλει να φύγει, η ιδέα είναι σταθερή: να περιμένει έως τις 30 Ιουνίου ή να παραπέμπει στη ρήτρα των 500 εκατομμυρίων.

Ο James ξεκίνησε το έτος με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, φτάνοντας γκαζωμένος στο Valdebebas την 1η Ιανουαρίου, κυνηγημένος απ’την αστυνομία. Ήταν το προοίμιο σ’αυτή που επρόκειτο να’ταν η φρικτή χρονιά του. Η άφιξη του Ζιντάν τρεις μέρες αργότερα, που όπως ομολόγησε ο ίδιος ήταν το είδωλό του, δεν άλλαξε καθόλου το τοπίο που είχε με τον Μπενίτεθ.

Οι εβδομάδες περνούσαν κι ο James ήταν αναπληρωματικός με τον Γάλλο. Δεν άλλαζε τίποτα και η απόσταση μεταξύ τους μεγάλωνε. Τόσο ώστε να μείνει έξω απ’τον τελικό του Champions League, να παίξει λίγο στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και να δει το τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων απ’τον πάγκο.

Μπροστά σ’αυτήν την κατάσταση, ο James εγείρει μια κατάσταση που για τον σύλλογο δεν έχει κάποιο αντάλλαγμα. Δεν θα επιτρέψει την φυγή του στη διάρκεια του χειμώνα, εκτός κι αν η παρουσία του καταλήξει να δημιουργήσει μια σύγκρουση.

Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση δεν είναι απλή, διότι η κίνηση του Κολομβιανού χρησίμευσε μόνο για να τον φέρει αντιμέτωπο με τον σύλλογο και να σπάσει τη στρατηγική που σχεδιάστηκε απ’τον Jorge Mendes. Η θερμότητα δεν έχει χρησιμεύσει έτσι ώστε οι ηγέτες του club ν’ανοίξουν την πόρτα, αλλά ώστε η απόσταση με τον Κολομβιανό, τόσο σε διοικητικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο, να’ναι ακόμη μεγαλύτερη από ό, τι ήταν πριν απ’την τελευταία διαμάχη.

Γι΄αυτό που χρησίμευσε επίσης η δημοσιοποίηση της δυσαρέσκειάς του, είναι ότι το 2016 δεν ήταν η καλύτερη χρονιά του James, δώδεκα μήνες που το άστρο του μόλις που έλαμψε.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.