News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Πρέπει να’μαστε προετοιμασμένοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι»

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

«Το σημαντικό είναι να ψάχνεις πράγματα να βελτιώσεις, είτε κερδίσεις το ντέρμπι είτε κάνεις τρεις σερί ισοπαλίες»

"Για να κερδίσουμε πρέπει να δώσουμε το μέγιστο, όπως πάντα, και να μπούμε καλά στον αγώνα", πρόσθεσε ο λευκός τεχνικός.



Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου του José Alvalade την παραμονή του αγώνα εναντίον της Sporting de Portugal. Ο madridista προπονητής ανέλυσε την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League: «Δεν μας εξέπληξε το πρώτο ματς της Sporting. Έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι και κερδίσαμε με δυσκολίες. Αύριο θα’ναι εξίσου δύσκολο και θα θέλουν να μας βάλουν σε μπελάδες. Το σημαντικό είναι να’μαστε προετοιμασμένοι για ένα πολύ δύσκολο ματς».

"Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό κι ελπίζω αύριο να βγούμε να παίξουμε καλά απ’το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος και να κερδίσουμε. Το να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια δεν σημαίνει τίποτα. Θα μας βάλουν δύσκολα με δύσκολους οπαδούς κι ένα δύσκολο γήπεδο. Με νοιάζει μόνο να’μαστε προετοιμασμένοι και να δουλέψουμε σκληρά απ’την αρχή μέχρι το τέλος".

Το σύστημα παιχνιδιού του ντέρμπι

«Όταν έβαλα μια ομάδα το έκανα για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Μελετάμε τον αντίπαλο κι αυτοί εμάς. Ανάλογα μ’αυτό θα γίνουν κάποια πράγματα σε αμυντικό επίπεδο κι άλλα σε επιθετικό. Σκέφτομαι ότι έχω τους καλύτερους παίκτες και το να τους τοποθετώ στο γήπεδο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δεν αλλάζει τίποτα. Εναντίον της Ατλέτικο είναι η πρώτη φορά που παίξαμε έτσι, αλλά η ιδέα μας είναι να δίνουμε το μέγιστο κι αυτό είναι όλο».

"Ο καθένας μπορεί να’χει άποψη, αλλά το σημαντικό πράγμα για την ομάδα μας είναι να σκεφτόμαστε ότι κανείς δεν πρόκειται να μας το κάνει εύκολο. Το σύστημα δεν πρόκειται ν'αλλάξει, γνωρίζουμε τη δυσκολία κάθε παιχνιδιού που έχουμε και η νίκη επί της Ατλέτικο δεν σου εγγυάται την αυριανή νίκη. Πρέπει να κάνουμε το μέγιστο, να μπούμε δυνατά κι αν το κάνεις αυτό θα πάρεις κάτι από εδώ, αλλά περιμένω ένα πολύ πολύ δύσκολο ματς".

Έπαινοι στον Κριστιάνο Ρονάλντο

"Είναι έτσι. Μπορείς να σκέφτεσαι ότι παίζει χειρότερα, αλλά ανά πάσα στιγμή μπορεί να σε βλάψει. Μπορεί να κάνει στο 90ο λεπτό ότι και στο 1ο λόγω σωματικής κατάστασης. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να βάλει τρία γκολ. Μας έχει κακομάθει πολύ και η τελευταία φορά που σκόραρε τρία γκολ ήταν λιγότερο από ένα μήνα πριν ενάντια στην Αλαβές".

Το BBC

«Οι τρεις είναι οι καλύτεροι λόγω αυτού που έχουν κάνει. Αλλά για μένα το σημαντικό είναι η ομάδα και το τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας στην ομάδα. Θα παίξει περισσότερο απ’τους άλλους, αλλά οι άλλοι θα’χουν επίσης λεπτά».

"Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάντα η Ρεάλ Μαδρίτης. Με μένα στον πάγκο τα πάμε λίγο καλύτερα, αλλά ξέρω πως είναι αυτό κι όταν φέρνεις δύο ή τρεις ισοπαλίες είναι περίπλοκο. Το σημαντικό είναι να ψάχνουμε πράγματα για βελτίωση, είτε κερδίζουμε το ντέρμπι είτε κάνουμε τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες. Δεν πρόκειται να μεγαλώσω επειδή κέρδισα το ντέρμπι. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πράγματα. Γνωρίζουμε ότι θα’ναι πολύ περίπλοκο κι ότι θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ".

Είναι καλύτερη η πρόκριση ως δεύτερος;

"Δεν κάνω υπολογισμούς. Όντας στη Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτομαι μόνο πώς θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Τίποτα περισσότερο. Στη συνέχεια θα εξετάσουμε τις βαθμολογίες. Αύριο θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να κερδίσουμε. Δεν θα υπολογίσουμε τίποτα".

Ο Bale στην αριστερή πτέρυγα

«Ξεκίνησε την καριέρα του ως αριστερός μπακ κι έχει υπάρξει ένας σπουδαίος παίκτης σε αυτή τη θέση. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις κι επίσης δεξιά λόγω της πυγμής του. Θα δούμε πλέον που θα παίξει αύριο, αλλά στο ντέρμπι τα πήγε πολύ καλά με επικίνδυνες σέντρες και την ενέργεια στο τρίτο γκολ. Ξέρουμε ότι μπορεί να μας δώσει πολλά σ’αυτή τη θέση».

Η μεγάλη απόδοση του Isco στο ντέρμπι

"Η θέση του είναι 10άρι κι εκεί είναι όπου είναι καλύτερα, αλλά μπορεί να παίξει σ’οποιαδήποτε θέση στο γήπεδο. Τα πάει εκπληκτικά".

Ράμος και Μπενζεμά

"Αύριο θα δούμε αν θα παίξουν. Είμαστε όλοι, εκτός απ’τους τραυματίες και είναι όλοι έτοιμοι".

Φόβος χαλάρωσης

"Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Επίσης η ομιλία που πρέπει να έχω με τους παίκτες είναι σημαντική. Κάθε κατάσταση είναι διαφορετική. Ελπίζω ότι αύριο δεν θα επαναληφθεί αυτό της Βόλφσμπουργκ".

Gelson Martins

"Έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι στο πρώτο ματς κι αύριο είμαι βέβαιος ότι θα κάνει επίσης. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και το να παίζει εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης θα τον παρακινήσει περισσότερο. Είναι φυσιολογικό, αλλά αύριο θα προσπαθήσουμε να παίξει χειρότερα από ό, τι στο πρώτο ματς".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.