News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά όλων"

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

«Ο Κριστιάνο είναι μοναδικός και το όνειρό του είναι να τελειώσει εδώ την καριέρα του όπως έκανα εγώ»

«Όταν σκοράραμε ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι κι ελέγξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο», πρόσθεσε ο προπονητής.



Ο Ζιντάν ανέλυσε στην αίθουσα Τύπου του Santiago Bernabeu την νίκη κατά της Leganes που χρησίμευσε για να εδραιώσει το προβάδισμα πριν απ’το διάλειμμα των εθνικών. Ο προπονητής τόνισε τη συλλογική απόδοση της ομάδας του: «Σκέφτομαι πάντα την ομάδα, είναι αυτό που έχει σημασία για μένα. Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά όλων, όχι μόνο ενός συγκεκριμένα. Θα υπάρχει πάντα κάποιος που θα κάνει τη διαφορά, αλλά αυτό που με νοιάζει είναι η ομάδα».

"Ξέρουμε τη δουλειά που κάνουμε και το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να το κερδίσεις σίγουρα ούτε με 100 βαθμούς. Είναι όλο και πιο δύσκολο να κερδίσεις ένα εύκολο παιχνίδι, αυτό δεν υπάρχει. Σήμερα το πρώτο μέρος ήταν περίπλοκο για μας. Μετά, όταν σκοράραμε ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι κι ελέγξαμε καλά το δεύτερο μέρος".

Τραυματίες

"Ο Casemiro έχει επιστρέψει στο γήπεδο, βρίσκεται στο τρέξιμο και δεν έχει αγγίξει τη μπάλα. Το σημαντικό πράγμα γι’αυτόν είναι ότι έχει επιστρέψει στο γήπεδο. Είναι ένα θέμα ημερών. Είμαι χαρούμενος με την επιστροφή του Modric. Έπειτα, είναι οι Ramos και Pepe. Ελπίζω να μην υπάρξουν εκπλήξεις στα παιχνίδια των εθνικών".

Cristiano

"Δεν περνάει τίποτα. Θέλουμε πάντα να σκοράρει γκολ. Στη Βιτόρια έβαλε τρία. Ίσως να βλέπεις πράγματα στο γήπεδο, επειδή θέλει να σκοράρει πάντα. Δεν τον βλέπω ανήσυχο, τον βλέπω καλά και συγκεντρωμένο. Είναι αλήθεια ότι του αρέσει να σκοράρει, και περισσότερο σ’αυτό το στάδιο, αλλά είναι ήρεμος".

«Αυτό που πρέπει να κάνει ο Κριστιάνο είναι να τελειώσει την καριέρα του εδώ. Είναι μοναδικός λόγω του ότι κάνει και του ότι είναι. Είναι το όνειρό του να τελειώσει εδώ και είμαι ικανοποιημένος που μπορεί να ανανεώσει και να τελειώσει μ’αυτή την λευκή φανέλα, όπως έκανα εγώ πριν πολύ καιρό».

Τα φάουλ

"Αν η μπάλα είναι στα δεξιά εκτελεί ο Gareth και στ’αριστερά ο Cristiano. Στο κέντρο και οι δύο. Ο James μπορεί επίσης να χτυπήσει φάουλ και σήμερα σχεδόν σκόραρε. Δεν υπάρχει τίποτα συμφωνημένο".

Kovacic

"Τα πάει φαινομενικά. Όταν είναι όλοι μπορεί να’χει λιγότερα λεπτά, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Αισθάνεται καλά, προπονείται καλά και τον βλέπω να το απολαμβάνει. Όταν παίζει ή όταν δεν παίζει είναι πάντα το ίδιο. Σήμερα έφυγε λίγο χτυπημένος, αλλά ελπίζω ότι δεν πρόκειται για τραυματισμό".

Varane

"Μπορούμε πάντα να βελτιώσουμε κάτι και το έκανε. Σε κάθε παιχνίδι είναι λίγο καλύτερα και είμαι πολύ ικανοποιημένος, γιατί κάθε φορά αισθάνεται πιο σίγουρος, και λόγω της δουλειάς του. Σήμερα δεν δεχτήκαμε γκολ και είμαι ικανοποιημένος".

Μπενζεμά

«Δεν υπήρξε καμία ιατρική επικοινωνία, επειδή θα πρέπει να περιμένουμε 24 ή 48 ώρες κι αύριο θα κάνει μια εξέταση για να δούμε τι έχει. Είχε μια φλεγμονή κι έπρεπε να περιμένει για να υποχωρήσει. Ήταν λίγο καταπονημένος στη μέση κι ελπίζω σε λίγες ημέρες να’ναι όλα καλά».

@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.