News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το BBC έχει παίξει μαζί το 51% των αγώνων της Ρεάλ Μαδρίτης

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Του Lorenzo Lara

Κριστιάνο, Μπενζεμά και Bale έχουν συνυπάρξει στον αγωνιστικό χώρο σε 98 απ’τις 189 αναμετρήσεις



Ο Gareth Bale θα χάσει τουλάχιστον τους επόμενους δύο μήνες ανταγωνισμού λόγω του τραυματισμού που υπέστη την περασμένη Τρίτη κατά της Sporting Portugal. Αυτό σημαίνει ότι ο Ουαλός πρόκειται να χάσει το λιγότερο 13 παιχνίδια από τώρα ως τις 31 Ιανουαρίου. Επτά στη Liga, τρία στο Copa del Rey (απομένει να γίνει ο επαναληπτικός ενάντια στην Cultural, αλλά θα’ναι μια τυπική διαδικασία μετά το 1-7 στο πρώτο παιχνίδι), δύο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων κι ένα στο Champions League.

Λίστα των αγώνων που θα χάσει ο Μπέιλ

Sporting de Gijón εντός

Cultural εντός

Barcelona εκτός

Borussia Dortmund εντός

Deportivo εντός

Ημιτελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων

Τελικό ή τρίτη και τέταρτη θέση

Πρώτος αγώνας των 16 του Copa del Rey

Granada εντός

Επαναληπτικός αγώνας των 16 του Copa del Rey

Sevilla εκτός

Málaga εντός

Real Sociedad εντός

Το BBC

Απ’τη μεταγραφή του, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει παίξει 189 αγώνες μέχρι σήμερα. Το BBC έχει συνυπάρξει τουλάχιστον ένα λεπτό στον αγωνιστικό χώρο σε 98, πράγμα που σημαίνει ότι Κριστιάνο, Μπενζεμά και Bale ήταν παρόντες στο 51% των αγώνων. Η ισορροπία των ομάδων σε αυτά τα παιχνίδια είναι 66 νίκες, 18 ισοπαλίες και 14 ήττες.

Χωρίς την τρίαινα πλήρη

Σε 82 παιχνίδια έχει παίξει τουλάχιστον ένας απ’αυτούς, αλλά όχι και οι τρεις. Στην περίπτωση αυτή, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει 67 νίκες, 10 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Ο Bale, αυτός που έχει αποτελέσει απουσία στα περισσότερα παιχνίδια

Απ’τους τρεις της επίθεσης, ο Ουαλός είναι αυτός που έχει χάσει τα περισσότερα παιχνίδια. Συνολικά 47. Ο Μπενζεμά ήταν απών σε 28 κι ο Κριστιάνο σε 24.

Τι χάνει η Μαδρίτη

Ο Gareth Bale είναι ένα θεμελιώδες κομμάτι του επιθετικού παιχνιδιού της ομάδας. Απ’την άφιξή του στην ομάδα έχει συμμετάσχει άμεσα σε 108 γκολ. Έχει σκοράρει 65 γκολ κι έχει δώσει 43 ασίστ. Ο αριθμός αυτός αντιπροσωπεύει το 21% του συνόλου των ενεργειών για γκολ της ομάδας. Για τις προσεχείς εβδομάδες, η ομάδα χάνει αυτή τη δυναμική.

139 συμμετοχές

Ο Gareth έχει συμμετάσχει σε 139 παιχνίδια. Σ’αυτά, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει 99 νίκες, 21 ισοπαλίες και 19 ήττες. Το τελευταίο παιχνίδι που έχασε μ’αυτόν στον αγωνιστικό χώρο ήταν εναντίον της Βόλφσμπουργκ στο πρώτο σκέλος των προημιτελικών του περασμένου Champions League.

Ισχύς σκοραρίσματος

Η madridista τρίαινα έχει σκοράρει απ’τον Αύγουστο του 2013 έως σήμερα 317 γκολ απ’τα 509 που έχει βάλει η ομάδα (νούμερο στο οποίο πρέπει να προστεθούν 10 αυτογκόλ των αντιπάλων). Ο Cristiano έχει βάλει 173, ο Μπενζεμά 79 κι ο Bale 65. Πολύ πίσω τους είναι ο James Rodríguez (26) κι ο Isco (23). Σε 12 παιχνίδια σκόραραν και οι τρεις παίκτες κι όλα τους κατέληξαν σε θρίαμβο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Δύο ήττες σε 50 παιχνίδια χωρίς τον Μπέιλ


Ο Bale εντάχθηκε Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν 2013-14. Από τότε, το λευκό σύνολο έχει παίξει 189 παιχνίδια. Ο Ουαλός έχει απουσιάσει σε 50 για διάφορους λόγους, στα οποία η Μαδρίτη μετρά μόνο δύο ήττες. Η πρώτη ήταν εναντίον της Θέλτα στις 11 Μαΐου του 2014 (εκείνη την ημέρα δεν έπαιξε κανένα μέλος του BBC) και η δεύτερη εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης στις 27 Φεβρουαρίου αυτού του έτους. Η αλήθεια είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατηγορεί συνήθως την απουσία ενός απ’τα αστέρια της. Όταν έχει λείψει ο Cristiano, η ομάδα έχει χάσει επίσης δύο παιχνίδια, το ίδιο νούμερο με όταν έχει λείψει μόνο ο Benzema.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.