News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στοργή για τον Coentrao

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Του Santiago Siguero

Ο Πορτογάλος, περιβάλλεται απ’τα αποδυτήρια μετά τη μεγάλη γκέλα του στο José Alvalade



"Ποτέ δεν θα κατηγορήσω κανέναν συμπαίκτη. Τα λάθη είναι όλων. Μια μέρα μπορεί να κάνει λάθος ο Fabio, μια άλλη εγώ, άλλος συμπαίκτης... ". Ο Sergio Ramos πήρε γαλόνια στη μικτή ζώνη του José Alvalade για να διαλύσει την καταιγίδα που κρεμόταν πάνω απ΄τον Fabio Coentrao. Μια θύελλα που ο ίδιος ο Πορτογάλος μπακ βοήθησε να ξεκινήσει με μερικές δηλώσεις, τόσο ειλικρινείς, απρόσμενες σ’έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Ο Coentrao ανέφερε στα μέσα ενημέρωσης την απογοήτευσή του μετά το παιχνίδι στη Λισαβόνα. Ο Πορτογάλος δεν κρύφτηκε. «Ήταν ένα πολύ σοβαρό λάθος. Ζήτησα χέρι, αλλά πρέπει να’μαι συγκεντρωμένος και δεν ήμουν. Είμαι πολύ άσχημα. Πρέπει να προπονηθώ περισσότερο και μόνο έτσι μπορώ να παίξω με τη Μαδρίτη και ν’αλλάξω τα πράγματα».

Ο μανδύας του Ramos δεν ήταν ο μόνος που έλαβε ο Coentrao μετά το πέναλτι που παραχώρησε στην Σπόρτινγκ. Μετά το παιχνίδι, στ’αποδυτήρια, ο πλάγιος περιβλήθηκε απ’όλους τους συμπαίκτες του, ξεκινώντας μ’εναν Κριστιάνο Ρονάλντο που έζησε επίσης περίεργες αισθήσεις κατά την επίσκεψή του στη Λισαβόνα. Χαρούμενος για τη θερμή υποδοχή των οπαδών των λεόντων, αλλά κάπως απογοητευμένος απ’την γκρίζα απόδοσή του, ο παίκτης απ’τη Madeira δεν δίστασε να προσφέρει άνεση σ’αυτόν που είναι ένας απ’τους καλύτερους φίλους στην ομάδα, αν όχι ο καλύτερος.

Υποστήριξη του Ζιντάν

Ο Coentrao έλαβε επίσης την υποστήριξη του Ζιντάν, ο οποίος εξακολουθεί να θεωρεί τον Πορτογάλο έναν παίκτη άξιο να βρίσκεται στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είναι ν’απορεί κανείς. Ο Zizou ήταν ο βοηθός του Αντσελότι όταν ο Fabio ήταν μέρος της Μαδρίτης που απέκλεισε τη Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά του Champions League του Δέκατου. Και ήταν σημαντικός σε πολλά άλλα παιχνίδια.


Ο προπονητής έχει σαφές ότι η πρώτη επιλογή του είναι ο Marcelo, αλλά επίσης κι ότι πρέπει να δώσει στον Βραζιλιάνο αέρα και πιστεύει ότι ο Coentrao έχει αρετές περισσότερο από αρκετές για να τον αντικαταστήσει. Θα πρέπει, φυσικά, να βελτιώσει το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης, κάτι το οποίο του κοστίζει μετά απ’τον σοβαρό μυϊκό τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Απρίλιο στη Μονακό. Αυτό και η αυτοεκτίμησή του, η οποία αποδείχτηκε αρκετά επηρεασμένη μετά τον αγώνα εναντίον της Σπόρτινγκ.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.