News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πολλά δώρα του Zidane

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz

Τέσσερις επιθετικοί, άμυνα τριών, δέκα παιχνίδια δεχόμενοι γκολ



Η Ρεάλ Μαδρίτης έγραψε μια θλιβερή σελίδα την Τετάρτη το βράδυ στη Βαρσοβία. Κατά διαστήματα έκανε μεγάλη την Λέγκια κι οδήγησε μια πολωνική ομάδα στο να καταφέρει να πάρει βαθμό στο Champions League μετά από πάνω από δύο δεκαετίες. Η αλήθεια είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να εξαρτάται απ’τον εαυτό της. Αν κερδίσει τα δύο παιχνίδια που απομένουν ενάντια σε Sporting και Μπορούσια Ντόρτμουντ θα’ναι πρώτη στον όμιλο, αλλά ο Ζιντάν και οι δικοί του έπαιξαν με τη φωτιά κι έθεσαν σε κίνδυνο κάτι τόσο σημαντικό και καθοριστικό όπως το να τερματίσουν πρώτοι στη φάση των ομίλων.

Με κόσμο ή με άδειες κερκίδες, η Ρεάλ Μαδρίτης τα παράτησε, τόσο που η Λέγκια κατάφερε ν’ανατρέψει το εις βάρος της 2-0. Απίστευτο, αλλά αληθινό. Αν στο Μπερναμπέου, η πολωνική ομάδα έφτασε δώδεκα φορές το τέρμα του Keylor Navas, στο λυπημένο της γήπεδο ήταν δύο λιγότερες, αλλά μ’ένα πολύ υψηλότερο ποσοστό ευστοχίας, όπως δείχνουν τα τρία γκολ που επέτρεψε ένας ασταθής madridista τερματοφύλακας.

Είναι αλήθεια ότι η Ρεάλ Μαδρίτης πυροβόλησε 27 φορές στο τέρμα της Λέγκια, αλλά η αίσθηση που έδωσε ήταν ότι δεν έλεγχε το παιχνίδι, ότι οι τακτικές αλλαγές που έγιναν απ’τον τεχνικό, που ολοκληρώθηκαν με την άμυνα των τριών, που άφησαν τη madridista ομάδα χωρίς απάντηση στις πολωνικές επελάσεις, ξεπέρασαν την πιθανή αντίδραση των παικτών της.

Το πείραμα του να παίξει με το BBC συν τον Morata δεν λειτούργησε. Πολύ επιθετικοί, οι οποίοι άρχισαν να δείχνουν πυγμή, αλλά που σύντομα μπήκαν σε αταξία, ψάχνοντας όλοι γκολ, χωρίς να εμπλέκονται στην αναγκαία ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ο Ζιντάν λέει ότι απ’αυτή τη Ρεάλ Μαδρίτης λείπει πολλή δουλειά, ότι πρέπει να βελτιωθεί. Δεν έχει άδικο ο προπονητής, ο οποίος δεν ήταν επιτυχής με τις τακτικές αλλαγές που έκανε, αλλά αυτό που πραγματικά ανησυχεί τον Γάλλο είναι ότι η ομάδα του εξακολουθεί να δέχεται γκολ. Πλέον είναι δέκα διαδοχικά παιχνίδια κι αυτό που οδηγεί να αναρωτιούνται τι συμβαίνει είναι το επίπεδο οποιασδήποτε απ’αυτές τις αντιπάλους, αρχής γενομένης απ’την Λέγκια, η οποία όχι μόνο σκόραρε, αλλά το έκανε τριπλά.


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.