News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Benzema θύμωσε μετά από μια νέα αντικατάσταση

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Του José Luis Calderón

Ο Γάλλος έχει παίξει μόνο ένα ολόκληρο παιχνίδι αυτή τη σεζόν



Ο Benzema ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ζιντάν στο γήπεδο, είχε σκοράρει ένα γκολ, αλλά το τέλος του αγώνα του ήταν ουσιαστικά το ίδιο όπως πάντα: το είδε απ’τον πάγκο. Ο λευκός επιθετικός έχει ξεκινήσει 10 φορές αυτή τη σεζόν μεταξύ Liga και Champions League κι έχει αντικατασταθεί εννέα φορές. Έχει παίξει μόνο ένα πλήρες παιχνίδι ενάντια στη Legia στο Μπερναμπέου.

Πήρε μια νέα αντικατάσταση, και στον Karim δεν άρεσε καθόλου. Λίγες φορές φαίνεται αναστατωμένος σε μια κατάσταση αυτού του τύπου, στην οποία μπορεί να ειπωθεί ότι είναι συνηθισμένος, αλλά χθες δεν μπορούσε να κρύψει το θυμό του. Δεν πίστευε την απόφαση του Ζιντάν κι έφυγε βγάζοντας τα γάντια του με πρόσωπο λίγο φιλικό. Όχι μόνο αντικαταστάθηκε, αλλά ήταν και η πρώτη αλλαγή της Μαδρίτης. Ένας ακόμη λόγος έτσι ώστε ο επιθετικός να δείξει την απογοήτευση και τη δυσφορία του καθώς κάθονταν στον πάγκο, όπου είχε κατεβασμένο κεφάλι, χωρίς να κοιτάζει κανέναν.


Οι αγώνες του Μπενζεμά δεν είναι των 90 λεπτών. Έτσι αντιλαμβάνεται ο παίκτης, ο οποίος εκφράζει τη λύπη του που είναι πάντα ένας απ’τους παίκτες που επιλέγονται για να φύγουν απ’τον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, μετά τον αγώνα ενάντια στην Eibar λόγω σωματικών ενοχλήσεων, ήταν η πιο σύντομη αλλαγή. Ο Zizou τον έβγαλε στο 63ο λεπτό για να βάλει τον Lucas Vázquez, ο οποίος ήταν ο πρώτος που συνειδητοποίησε ότι ο Karim έφευγε ενοχλημένος. Οι κάμερες ακολούθησαν τον επιθετικό μέχρι να κάτσει στον πάγκο κι επιβεβαίωσαν αυτό που φάνηκε στην αρχή, ο Μπενζεμά ήταν θυμωμένος.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.