News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane μαθαίνει το μάθημα: ο καθένας στην θέση του

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz

Στο πρωτάθλημα δεν θα επαναλάβει αποτυχημένα πειράματα, όπως στη Βαρσοβία



Αυτό της Λέγκια, η ισοπαλία και η σχεδόν ήττα, δεν ξεχνιέται εύκολα. Στον madridismo δεν αρέσει ότι μια κατώτερη ομάδα όπως η πολωνική μπορεί να νικήσει τη δική του και τον έχει σημαδέψει. Δεν του άρεσε καθόλου η εικόνα που δόθηκε στην επίσκεψη στην Πολωνία. Ο Ζιντάν το ξέρει γιατί λέει ότι ξέρει τον μαχητικό madridismo, τόσο που ταυτίζεται μ’αυτόν ως ένας ακόμα.

Γι’αυτό έχει ψάξει τη θετική πλευρά από κάτι το οποίο βοήθησε ο ίδιος να συμβεί με μια 11άδα που έκανε στο πόδι ενώ οι παίκτες έδειξαν σημάδια ότι είναι συγκεντρωμένοι. Μόλις χάθηκε η προσοχή, «αντίο» στην Ρεάλ Μαδρίτης και «γεια σου» σε μια άλλη ομάδα που της έμοιαζε λίγο.

Ο Zizou δεν κρύβει ότι απ’αυτό που συνέβη στη Βαρσοβία έχει λάβει ένα σημαντικό μάθημα. Έτσι εξομολογήθηκε σε όποιον έχει ρωτήσει, δικαιωματικά, για να ενημερωθεί. Το’χει ξεκάθαρο: πειράματα οριακά, και περισσότερο στη Laliga. Δεν υπάρχει χώρος γι’αυτά στην Ρεάλ Μαδρίτης.


Το δεύτερο σημαντικό συμπέρασμα του αγώνα κατά της Λέγκια είναι ότι κάθε παίκτης πρέπει να’ναι στη θέση που του αντιστοιχεί και να μην κάνει δοκιμές. Αυτό των τεσσάρων επιθετικών και η αντίστοιχη κατανομή της αμυντικής δουλειάς άντεξε λίγο, κάτι που δεν θα επαναληφθεί. Κι αυτό γιατί περιέργως η ανησυχία του Ζιντάν δεν είναι στα γκολ που έχουν δεχθεί, αλλά στην απουσία της αλληλεγγύης.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.