News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μια κλειδαριά για το Bernabeu

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Των David G. Medina y Javier Carrasco

Η Μαδρίτη υποδέχεται τη Leganés με την πρόκληση του να μην δεχτεί γκολ

Έχει παραχωρήσει ήδη δύο ισοπαλίες στο Μπερναμπέου



"Πρέπει να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία", είπε χθες στην εμφάνιση του ο Ζινεντίν Ζιντάν, γνωρίζοντας ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εδώ και καιρό ένα πρόβλημα στην αμυντική ζώνη. Πρόβλημα που υπάρχει επανεξετάζοντας τους αριθμούς -10 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να κρατήσει ανέπαφη την εστία-. Που υπάρχει ακόμα περισσότερο κοιτώντας τις αισθήσεις -η μέτρια Λέγκια έβαλε τρία γκολ στο Champions League και θα μπορούσαν να’ναι περισσότερα λόγω των ευκαιριών που είχε-. Που υπάρχει, εν τέλει, επειδή της έχουν σκοράρει ομάδες χαμηλού προφίλ, όπως οι Eibar, Οσασούνα, Legia... Έτσι όπως όλοι και κάθε ένας απ’τους επτά επισκέπτες που έχουν περάσει απ’το Chamartin αυτή τη σεζόν.

Δεν βοηθούν, είναι αλήθεια, οι απουσίες σε μια περιοχή όπου οι βασικοί στόπερ, Ramos και Pepe, είναι εκτός λόγω τραυματισμών. Είναι αλήθεια ότι με τον Camas και τον Πορτογάλο στην ενδεκάδα το πρόβλημα ήταν το ίδιο, έτσι ώστε η ευθύνη των Varane και Nacho, βασικών σήμερα και στη Βαρσοβία, δεν πρέπει να’ναι υπερβολική. Ο ίδιος ο Zizou, ακόμη στα έγκατα του Σταδίου του πολωνικού στρατού, της Legia, ήθελε να απενοχοποιήσει την άμυνα. Γι’αυτόν είναι θέμα έντασης όλων. Σκέφτεται ότι είναι όλη η ομάδα αυτή που θα πρέπει να αμύνεται καλύτερα.

Στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι η επιθετική δυναμική της που ενσταλάζει το φόβο λόγω της βάναυσης πυγμής των επιθετικών της. Παρά το γεγονός ότι το BBC δεν είναι στην καλύτερη στιγμή του, η ομάδα του Ζιντάν είναι η ομάδα με την καλύτερη επίθεση στα μεγάλα πρωταθλήματα με 50 γκολ. Σήμερα ο Μπενζεμά δεν θα’ναι στην 11άδα, τραυματίας, αλλά οι Bale και Cristiano θα’χουν τη συντροφιά ενός Morata πρόθυμου να αποδείξει ότι πριν από λίγο καιρό έπαψε να’ναι ένας άξιος. Τα επτά γκολ του, τα περισσότερα στην ομάδα μαζί με τον Ronaldo, είναι η καλύτερη εγγύησή του.

Με την άμυνα και την επίθεση αρκετά καθορισμένες, λόγω τραυματισμών, οι αμφιβολίες εμφανίζονται στη μεσαία γραμμή. Ο Kroos είναι άθικτος ως αμυντικός μέσος και μεταξύ των Kovacic, Isco, Asensio και James θα προκύψουν οι δύο σύντροφοι του Γερμανού. Φαίνεται ότι οι δύο πρώτοι ξεκινούν με πλεονέκτημα, αλλά ο Κολομβιανός κι ο mallorquín έχουν κάποιες πιθανότητες επιστροφής στην 11άδα. Ο Modric θα περιμένει στον πάγκο.

Κακή στιγμή της Leganes

Η Leganes, απ’τη μεριά της, φτάνει στο Bernabeu, σε μια γιορτή γι’αυτήν, αλλά δεν το κάνει στην καλύτερή στιγμή της. Οι μαθητές του Asier Garitano έχουν κάνει τρεις συνεχόμενες ήττες (Μάλαγα, Σεβίλλη και Ρεάλ Σοσιεδάδ). Απ’το να’ναι η αποκάλυψη, στο να γυροφέρνουν την πτώση.

Τα στοιχεία για αισιοδοξία είναι ότι η pepinero ομάδα έχει λάμψει περισσότερο εκτός έδρας, όπου έχει επιτύχει τις τρεις νίκες της, παρά μπροστά στο κοινό της. Η καλή απόδοσή της εκτός έδρας, συνδεόμενη στο καλό αρχείο που έχει δώσει ενάντια στους μεγάλους της Laliga, γεμίζει με αισιοδοξία για την επίσκεψη στη Μαδρίτη.

Γι’αυτό, ο Garitano θα εισάγει αρκετές αλλαγές για να ψάξει περισσότερη ένταση, ειδικά στον αμυντικό τομέα, σε σχέση με τις τελευταίες αναμετρήσεις. Οι τραυματισμοί και κάποιες τακτικές αλλαγές θα το υποχρεώσουν επίσης αυτό, αλλά όλα με την ιδέα του ν’ανταγωνιστεί καλύτερα.


Η Λέγκα έχει τις απουσίες των Adrian Marin, Toni Dovale, Koné και Robert Ibanez, όλοι μενοχλήσεις. Θα επιστρέψει ο αρχηγός του pepinero συνόλου, Martin Mantovani, για να προσπαθήσει, να συνεχίσει η Μαδρίτη χωρίς να μπορέσει να βάλει κλειδαριά στο Μπερναμπέου για όγδοο παιχνίδι.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.