News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Mahrez κάνει ένα νεύμα στη Μαδρίτη: "Ο Zidane είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο"

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Ο εξτρέμ της Leicester τον βάζει  πάνω απ'τον δικό του τεχνικό



Δεν είναι η πρώτη φορά που συνδέεται ο Riyad Mahrez με το ισπανικό πρωτάθλημα. Ο εξτρέμ της Leicester έκανε μια εξαιρετική σεζόν που οδήγησε τις «αλεπούδες» να κερδίσουν τον τίτλο της Premiership, το οποίο τον έβαλε στο επίκεντρο των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, φθάνοντας να συζητιέται η άφιξή του στο Camp Nou.

Ο παίκτης ομολόγησε στο Goal ποιος θα'ταν ο εκλεκτός του για το αγγλικό σύνολο πάντα εφόσον δεν αποτελεί πρόβλημα το οικονομικό εμπόδιο. Ο Αλγερινός επέλεξε τον αστέρα της Μπαρτσελόνα, Leo Messi, τον οποίο όμως δεν θα έβλεπε με τόσο καλό μάτι. «Θα σου έλεγα τον Messi αλλά θα πάρει τη θέση μου», αστειεύτηκε ο παίκτης, για τον οποίο το top 3 των αστέρων του θα αποτελούνταν απ’τους «Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι και Luis Suarez ή Griezmann».

Ο εξτρέμ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να κάνει ένα νεύμα στη Ρεάλ Μαδρίτης, συγκεκριμένα στον τεχνικό της, Ζινεντίν Ζιντάν, τον οποίο θεωρεί τον καλύτερο προπονητή στον πλανήτη. «Στην Αγγλία το νούμερο ένα είναι ο προπονητής μας, αλλά στον κόσμο θα σου έλεγα ότι είναι ο Zidane επειδή κέρδισε το Champions League», δήλωσε ο παίκτης.

@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.