News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Isco επιστρέφει στην Ρεάλ Μαδρίτης αυξημένος κι έχοντας αισθανθεί σημαντικός

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz 

Στοχεύει βασικός  στο ντέρμπι εναντίον της Ατλέτικο



Ο Isco επιστρέφει στην Ρεάλ Μαδρίτης ως ο μεγάλος νικητής αυτού του διαλείμματος των εθνικών. Ο Ισπανός διεθνής συνετέλεσε στο θαύμα της Ισπανίας εναντίον της Αγγλίας κι επιστρέφει ενισχυμένος στο μέγιστο μετά το γκολ που οδήγησε την εθνική του Julen Lopetegui στην ισοπαλία με 2-2 στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα ενάντια στην Αγγλία.

Για λίγα λεπτά, ο Isco ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής, η αναφορά μιας ομάδας. Στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν συμβαίνει το ίδιο. Τα φώτα είναι για άλλους κι αναγκάζεται να παίζει πιο μακριά απ'το τέρμα, απ'ότι το κάνει με την Ισπανία. Δεν πατά περιοχή συχνά και το ποδόσφαιρό του υποφέρει. Πιο μακριά απ'το τέρμα, περισσότερα τρεξίματα, και το ποδόσφαιρό του πλήττεται περισσότερο.

Οι τραυματισμοί ορισμένων απ'των συμπαικτών του στην λευκή ομάδα του ανοίγουν τις πόρτες του βασικού, κάτι το οποίο φαίνεται ότι μπορεί να συνεχίσει να συμβαίνει ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου. Ο madridista απέπνεε ευτυχία για το γκολ του εναντίον της Αγγλίας. "Παίζω στην Ρεάλ Μαδρίτης και στην εθνική Ισπανίας, ομάδες στις οποίες παίζουν οι καλύτεροι. Ως εκ τούτου, είμαι χαρούμενος". Κι αυτό γιατί ο Ισπανός διεθνής εκτιμά το να παίζει, ανεξάρτητα απ'την θέση.

Ο Isco ξέρει ότι το Σάββατο θα πρέπει να βάλει και πάλι τις φόρμες της δουλειάς για να βοηθήσει την ομάδα στην αναζήτηση της νίκης εναντίον της Ατλέτικο. "Το σημαντικό είναι να'μαστε καλά όλοι οι συμπαίκτες και χωρίς προβλήματα για να μπορέσουμε ν'ανταγωνιστούμε την Ατλέτικο. Το αξίωμα μου είναι να εκμεταλλευτώ κάθε λεπτό που μου δίνουν κι αυτό κάνω".

Ο Isco δεν θέλει συζητήσεις σχετικά με την θέση όπου αισθάνεται πιο άνετα. "Πρέπει να προσθέτω και να βοηθώ την ομάδα. Στην εθνική έχω βάλει ένα σημαντικό γκολ επειδή βοήθησε να αποφύγουμε την ήττα. Στη Ρεάλ Μαδρίτης παίζω όπου πιστεύει ο προπονητής ότι μπορώ να βοηθήσω περισσότερο".

Ο Isco έχει παίξει μέχρι στιγμής οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος με τη Ρεάλ Μαδρίτης, πέντε απ’αυτά ως βασικός. Σε κανένα απ’τα παιχνίδια δεν έχει παίξει τόσο κοντά στην αντίπαλη περιοχή όπως το έκανε ενάντια στην Αγγλία. Ο Lopetegui τον εμπιστεύεται, όπως έχει αποδείξει απ’την πρώτη κλήση, αν κι ένας τραυματισμός τον κράτησε έξω απ’αυτή την αποστολή.

Ένα άλλο ζήτημα που περιβάλλει την επικαιρότητα του Isco είναι της ανανέωσής του. Με μια προσφορά στο τραπέζι απ’τους ηγέτες του λευκού club, ο παίκτης ελπίζει να καταλήξει σε συμφωνία σύντομα και να κλείσει έτσι ένα σίριαλ που προμηνύεται μακρύ. Το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου του 2018 και για την ώρα η συμφωνία φαίνεται μακριά. "Πιστεύω να κλείσω μια συμφωνία σύντομα. Δεν χάνω πολύ χρόνο μ’αυτό κι ελπίζω να συνεχίσω πολλά χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης και, φυσικά, στην εθνική".


Η σελίδα της στήλης στο facebook:





Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.