News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cholo ξεφορτώνεται τον Casemiro

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Του Luis Aznar

Ο Βραζιλιάνος ήταν η εμμονή του τεχνικού στον τελικό του Champions League



Ο Ντιέγκο Πάμπλο Simeone έφτασε ν’αναφέρει τρεις φορές τον Casemiro χωρίς να τον έχει ρωτήσει κανείς γι 'αυτόν στη συνέντευξη Τύπου πριν απ’τον τελικό του Τσάμπιονς Λινγκ που έπαιξαν Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης στο San Siro. Ώρες πριν από εκείνο το παιχνίδι της μοιραίας rojiblanco ανάμνησης, ο Αργεντινός προπονητής επέμεινε στη σημασία ενός παίκτη για τον οποίο δεν χρειάζεται ν’ανησυχεί αυτή τη φορά. Ο Cholo έφτασε ακόμη να δώσει μεγαλύτερη σημασία στον Βραζιλιάνο απ’ότι στο τρίο των λευκών επιθετικών.

"Η παρουσία του Casemiro επιτρέπει την καλύτερη ομαδοποίηση του αντιπάλου στην απώλεια της μπάλας, κρατώντας την επιθετική του δύναμη. Τους κάνει πολύ πιο επικίνδυνους στην κόντρα. Έχει αλλάξει το πρόσωπο της ομάδας. Για την ισορροπία της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο πιο σημαντικός, χωρίς καμία αμφιβολία", δήλωσε ο Simeone στις 27 Μαΐου.

Τώρα, λίγους μήνες αργότερα και μ’εκείνη την αναμέτρηση ήδη στις σελίδες της ιστορίας του κάθε συλλόγου, ο Cholo τίθεται και πάλι αντιμέτωπος με τη Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα πλαίσιο που δεν έχει τίποτα καμία σχέση μ’εκείνο, αλλά με τον ίδιο στόχο, που δεν είναι άλλος απ’τη νίκη. Ένας τραυματισμός, είναι αλήθεια, θα αποτρέψει να εμφανιστεί σήμερα στο Vicente Calderón η μέγιστη ανησυχία του.

Ο Simeone, ως εκ τούτου, θα πρέπει να βρει τον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά του θα ξεπεράσουν αυτή τη φορά τον Kovacic αντί για τον Casemiro. Άλλος παίκτης, άλλη ανησυχία.

Έχει παίξει ήδη στο Καλντερόν


Ο Κροάτης θα’ναι ο υπεύθυνος να ενεργεί ως η άγκυρα στο κέντρο του λευκού γηπέδου, δεδομένου ότι συμμετείχε ήδη την περασμένη σεζόν στην λευκή επίσκεψη στο Καλντερόν, αναμέτρηση στην οποία αντικατέστησε τον Μπενζεμά στο 75ο λεπτό και με πλεονέκτημα στο σκορ (0-1) για την ομάδα του Ζιντάν. Μόλις επτά λεπτά μετά την εμφάνιση του, τα πράγματα της μοίρας, ο Vietto ισοφάρισε για την Ατλέτικο. Στη συνέχεια ο Ματέο δεν έπαιξε ούτε ένα λεπτό ενάντια στο rojiblanco σύνολο, ούτε στην αναμέτρηση του Μπερναμπέου ούτε στον τελικό του Μιλάνου.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.