News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Asprilla επικρίνει τη συμπεριφορά του James: "Η φιλία με τον Cristiano Ronaldo τον βλάπτει"

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Πιστεύει ότι πρέπει να βελτιώσει τη σχέση του στο γήπεδο με τους συμπαίκτες



Ο πρώην Κολομβιανός παίκτης Faustino Asprilla σχολίασε τη στάση του συμπατριώτη του James Rodríguez στα παιχνίδια της cafetera εθνικής παρομοίασε τη συμπεριφορά του με του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Αγαπάω πολύ τον James και τον σέβομαι, αλλά τον βλάπτει η φιλία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον κοιτάζουν και βλέπουν να’χει τις ίδιες χειρονομίες μ’αυτόν όταν δεν του δίνουν τη μπάλα», είπε στο ESPN.

«Στον Cristiano δεν δίνουν τη μπάλα και τα βάζει μ’όλο τον κόσμο. Και συμβαίνει και στον James. Μάλωσε τον Balanta, στον οποίο ξέσπασε γιατί δεν του έδωσε τη μπάλα ή κάτι τέτοιο», τόνισε.

Ο Asprilla εξήγησε ότι ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έχει την τύχη ότι η Κολομβία είναι μια νεανική εθνική κι όλοι οι παίκτες τον σέβονται. «Σ’άλλη ομάδα θα του’ριχναν μπουνιά. Στην Κολομβία δεν συμβαίνει αυτό. Αυτό είναι πολύ άσχημο», είπε.


«Να μαλώνεις με τον αντίπαλο ή να διαμαρτύρεσαι στον διαιτητή είναι φυσιολογικό, αλλά αυτή η κακία με τους συμπαίκτες είναι το πιο άσχημο που μπορεί να’χει ένας ποδοσφαιριστής. Αυτό το πήρε απ’τον Κριστιάνο Ρονάλντο που στη Ρεάλ Μαδρίτης το κάνει κάθε 8 ημέρες», κατέληξε.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.