News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Maturana: "Η αγορά του James απ’τη Μαδρίτη ήταν περιττή"

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Κολομβίας επέκρινε το λευκό club: "Απλά και μόνο για να κάνουν το μπαμ αγόρασαν έναν παίκτη που θυσιάζουν και θα μπορούσε να’ναι τόσο σημαντικός όσο ο Cristiano".



Ο Maturana, ο οποίος ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κολομβίας απ’το 1987 ως το 1994 κι απ’το 2001 ως το 2003, επέκρινε δριμύτατα τη Ρεάλ Μαδρίτης σε μια συνέντευξή του στην cafetero εφημερίδα El Heraldo.  Ο πρώην τεχνικός των Ατλέτικο και Βαγιαδολίδ, μεταξύ άλλων, ήταν εμφατικός, όταν ρωτήθηκε για την ασταθή κατάσταση του James Rodríguez στην λευκή ομάδα: "Ο James είναι προϊόν μιας περιττής αγοράς, απλά και μόνο για να κάνουν το μπαμ της στιγμής αγόρασαν έναν παίκτη που θυσιάζουν και θα μπορούσε να’ναι τόσο σημαντικός όσο ο Cristiano κι ο Μπέιλ σ’οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Όπου κι αν πάει θα’ναι μορφή. Στη Μαδρίτη ο James θα παραμείνει δεύτερη κιθάρα. Ο James δεν έχει θέση στη Ρεάλ Μαδρίτης, τόσο απλά. Αν θέλει να μείνει εκεί και να παλέψει για μια θέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Bale, όχι".


Τέλος, πριν διαβεβαιώσει ότι «δεν θα άφηνα ποτέ τον James στον πάγκο της εθνικής», έριξε ένα βέλος στον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης: «Ο James που άρεσε περισσότερο σε μένα ήταν του Falcioni (Μπάνφιλντ), ένας James που δεν έκλαιγε ποτέ, δούλευε πάντα 90 λεπτά κι από εκεί έδινε άρωμα στην ομάδα του. Υπερασπίστηκα πάντα ότι ο James έπρεπε να παλέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης, όπως πάλεψε σιωπηλός στη Μπάνφιλντ, γιατί εκεί δεν έκλαψε ποτέ, ήταν πάντα σιωπηλός και δυνατός...».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.