News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Έτσι ήταν η συζήτηση μεταξύ Ramos και Zidane

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz

Και οι δύο τους συμφώνησαν την παραμονή του στόπερ στον πάγκο στο ντέρμπι



Η παραμονή του Sergio Ramos στον πάγκο στο Vicente Calderón εξέπληξε τους πάντες ... εκτός των εμπλεκομένων. Κατά τις πρώτες ημέρες της περασμένης εβδομάδας, ο Ζινεντίν Ζιντάν κι ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης είχαν μια συνάντηση στο Valdebebas απ’την οποία προέκυψε η παραμονή του στόπερ στον πάγκο στο ντέρμπι που επρόκειτο να γίνει μέρες αργότερα εναντίον της Ατλέτικο.

Ο Ramos βρίσκονταν στο τελικό στάδιο της ανάκαμψης απ’τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο αριστερό γόνατό του σ’έναν αγώνα με την Ισπανία και δεν ήθελε να ρισκάρει. Ο Ζιντάν είχε αποφασίσει να περιμένει. Ο προπονητής πίστευε ότι ήταν το καλύτερο, να συνεχίσει να δουλεύει πριν απ’την επιστροφή του αρχηγού στην 11άδα κι αφού μίλησε με τον αμυντικό, οι αμφιβολίες διαλύθηκαν πλήρως.

Παρά το γεγονός ότι η απόφαση-συμφωνία είχε ήδη ληφθεί, η τακτική ήταν σαφής και η ιδέα ήταν να μην δοθεί κανένα ίχνος στον αντίπαλο. Τα πάντα επικεντρώθηκαν στην ψεύτικη χρησιμοποίηση του Ramos ως βασικού κι έτσι ήταν μέχρι και δύο ώρες πριν απ’το παιχνίδι, στιγμή στην οποία διέρρευσε η απόφαση που ελήφθη κατά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας.

Η επικοινωνία μεταξύ του αρχηγού και του προπονητή είναι ολική. Λίγα λόγια χρειάζονται, ο Ζιντάν δεν είναι άνθρωπος των μεγάλων μηνυμάτων, έτσι ώστε ο Ramos καταλαβαίνει τι θέλει ο προπονητής. Κι αυτή τη φορά, ο ένας κι άλλος είχαν σαφές ότι το καλύτερο πράγμα για την ομάδα ήταν να περιμένει ο στόπερ τρεις μέρες πριν πατήσει χόρτο.

Παρά το ότι δεν θα τον χρησιμοποιούσε, ο Zizou ήθελε να’χει τον Ramos στον πάγκο και στην αποστολή της ομάδας για τα πολλά που αντιπροσωπεύει για την ομάδα στον ψυχολογικό τομέα, αναγκαίος και βασικός μπροστά στη σημασία ενός αγώνα όπως αυτόν που αντιμετώπισε ενάντια στην Ατλέτικο. Ο Μπενζεμά γνώριζε επίσης εκ των προτέρων ότι η θέση του στο παιχνίδι επρόκειτο να’ταν δίπλα στους υπόλοιπους αναπληρωματικούς.

Οι προθεσμίες που διαχειρίζονταν ο Ramos συμβούλευαν επίσης να μην αναλάβει περιττά ρίσκα. Το γόνατό του θα το καλωσόριζε.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.