News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Είναι άδικος ο Zidane με τον Morata;

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Live chat με τον Roberto Palomar, αρχισυντάκτη της Marca



Rafaextremadura

Γεια σου Roberto, ο κ. Ζιντάν δεν εφαρμόζει την αθλητική δικαιοσύνη κι αξιοκρατία στη Μαδρίτη, καθώς ο Μπενζεμά είναι βασικός από νομοθετικό διάταγμα εις βάρος ενός Morata που αποδίδει κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο. Πολύ απογοητευμένος με τον Ζιντάν ο οποίος επιμένει ξανά και ξανά να δίνει καθεστώς βασικού στο BBC. Ο Lucas Vázquez κι ο Morata θα’πρεπε να φύγουν καθώς ο προπονητής δεν τους σέβεται. Η γνώμη σου; Χαιρετισμούς.

Γεια σας, καλό απόγευμα σε όλους. Η σεζόν είναι μεγάλη, πιστεύω ότι θα υπάρξει χρόνος για όλους. Morata και Lucas έχουν περισσότερα λεπτά απ’όσα σκεφτόμουν. Ακόμα κι έτσι, θα δοκίμαζα κάποια φορά με τους Μπέιλ, Morata και Κριστιάνο. Ας δούμε τι θα συμβεί. Πιστεύω ότι το παιδί το’χει κερδίσει. Αλλά δεν μου φαίνεται επίσης να’ναι τόσο απογοητευτική η ενέργεια του Ζιντάν.

poseidon213

Ο Μπενζεμά είναι ένας μεγάλος παίκτης, όταν είναι καλά, αλλά όταν περπατά χαλαρά φαίνεται η μελαγχολία του και κάνει το κοινό να εκρήγνυται. Ο κόσμος δουλεύει σκληρά για να διασκεδάσει κι αν ένας παίκτης περπατά μελαγχολικά δεν πιστεύεις ότι είναι άδικο να τον βάζουν να παίζει έχοντας παίκτες που θέλουν να φάνε το γήπεδο (Mariano και Morata); Αν ο εργαζόμενος έρχεται μελαγχολικός στην δουλειά, το αφεντικό του, τον διώχνει την δεύτερη ή την τρίτη μέρα, αν ο Μπενζεμά έρχεται μελαγχολικός, τον κρατάει 8 χρόνια. Γιατί υπάρχει τόση αδικία σε αυτόν τον κόσμο;;;

Ειλικρινά, δεν πιστεύω ότι ο Benzema έρχεται μελαγχολικός οκτώ σεζόν, ούτε ότι μπορεί να κατηγορηθεί για μελαγχολία για μια κακή στιγμή. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που τώρα ξεπερνιέται απ’την απόδοση ενός συμπαίκτη. Ο Ζιντάν πρέπει να αποφασίσει. Δεν πιστεύω επίσης ότι θα πρέπει να φτάνουμε στα άκρα και να μιλάμε για αδικία.

hablamelo13931

Γεια σου Roberto, βοήθησέ με να καταλάβω ένα πράγμα: Αρνούμαι να σκεφτώ ότι ο ΖΖ δεν βλέπει πόσο αντιπαραγωγικό μπορεί να’ναι να’χει 3 παίκτες αποσυνδεδεμένους από αμυντικά καθήκοντα. Πριν ήταν δικαιολογημένο, διότι αυτοί οι παίκτες είχαν μια πολύ υψηλή αποτελεσματικότητα στο γκολ, αλλά τώρα δεν είναι δικαιολογημένο, η απόδοση των 3 δεν είναι η καλύτερη και στον πάγκο των αναπληρωματικών έχει παίκτες που κάθε φορά που παίζουν τα πάνε πολύ καλύτερα απ’αυτούς. Εκθέτοντας τα παραπάνω, μου φαίνεται αναπόφευκτο ότι θα πρέπει να’ναι μια οδηγία του Florentino ή αν όχι, σε τι οφείλεται αυτή η απόφαση;;;


Υπάρχουν πράγματα που δεν χρειάζεται να τα βάλεις σε μια οδηγία. Υπάρχουν πράγματα που είναι όπως είναι. Όταν πάει κάποιος σε μια δουλειά, ξέρει ήδη τι πράγματα μπορεί να υπάρχουν και χωρίς να του τα πει κανείς.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.