News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Coentrao, ξεπερασμένος εντελώς

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz 

Ο Πορτογάλος παίζει χωρίς καμία αυτοπεποίθηση



Ο Fabio Coentrao δεν βρήκε την ευτυχία που αναζητούσε στο Μονακό. Ο Πορτογάλος θέλησε να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης, παρά τον τραυματισμό. Ο Pepe και, πάνω απ 'όλα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τραβούσαν πολύ τον μπακ κι επέστρεψε εδώ, αλλά το έκανε χωρίς το καλωσόρισμα των οπαδών και τις αμφιβολίες άλλων τομέων της οντότητας. Ο Ζιντάν δεν έθεσε πολλά προβλήματα, επειδή το αξίωμά του είναι η διατήρηση της τάξης στ’αποδυτήρια και ήξερε ότι με τον Coentrao στην ομάδα, θα’ταν όλα πιο εύκολα, ειδικά με τον CR7.

Το πρόβλημα έρχεται όταν πρέπει να παίξει. Ο αμυντικός είναι χωρίς καμία αυτοπεποίθηση. Απ’την εποχή του Αντσελότι δεν την έχει, και η εμφάνισή του στο José Alvalade το απέδειξε και πάλι. Ο παίκτης που θάμπωσε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, τον οποίο ζήτησε ο Μουρίνιο και λίγο αργότερα τον ανανέωσε, βρίσκεται μακριά.

Ενάντια στην Σπόρτινγκ μπήκε λόγω του παράξενου τραυματισμού του Marcelo σε μια κούρσα στην οποία είχε ξεπεραστεί απ’τον Gelson. Οι ενοχλήσεις, προφανώς, άφησαν εκτός μάχης τον Βραζιλιάνο κι ο Ζιντάν αποφάσισε ότι ήταν η στιγμή να περάσει στον αγώνα ο Coentrao στη δεύτερη συμμετοχή του στο φετινό Champions League, μετά από μερικά λεπτά πριν ενάντια στην Λέγκια.

Αυτή η έλλειψη αυτοπεποίθησης στην οποία αναφερθήκαμε πριν ευνοεί το να βγαίνει δειλά στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμα και το πρόσωπό του αντανακλούσε κάποια ανησυχία που από πάνω, εναντίον της Σπόρτινγκ συνοδεύτηκε από κακή τύχη. Η φάση του πέναλτι, ένα παράλογο χέρι στη γωνία της περιοχής, ήρθε ως αποτέλεσμα μιας διαμαρτυρίας για ένα ξεκάθαρο χέρι του Campbell σε κοντρόλ της μπάλας. Σήκωσε το χέρι του κι έκει ακριβώς βρήκε τη μπάλα. Πέναλτι τόσο ξεκάθαρο όσο και χωρίς νόημα.


Ο Coentrao είναι στο καλύτερο μέρος, αλλά στη χειρότερη στιγμή. Στην καθημερινότητα των αποδυτηρίων αισθάνεται σίγουρος, ασφαλής, ήρεμος, αλλά η ιστορία αλλάζει όταν βγαίνει στο γήπεδο. Η νοοτροπία του τον εμποδίζει να ανταγωνίζεται στο ίδιο επίπεδο με τους συμπαίκτες του. Όπως μέσα σε λίγους μήνες μπορεί να το κάνει, αλλά σήμερα δεν είναι έτσι. Υποφέρει και η ομάδα του επίσης.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.