News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η προτελευταία γκάφα του Coentrao

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Του Alonso Castilla

Έκανε ένα πέναλτι που πυροδότησε τα δίκτυα

Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και μέσα σε λίγα λεπτά έκανε ένα πέναλτι που κόστισε σχεδόν στην Ρεάλ Μαδρίτης το αντίο στην επίτευξη της πρώτης θέσης στην φάση των ομίλων του Champions League



Έφυγε ο Marcelo όταν το παιχνίδι φαινόταν να ελέγχεται. Είχε δεχτεί ένα χτύπημα στον αστράγαλο κι ο Ζιντάν αποφάσισε να βάλει τον Fabio Coentrao. Η απόφαση αποδείχθηκε άσχημη όταν λεπτά μετά την είσοδό στο γήπεδο, ο Πορτογάλος μπακ έκανε ένα πέναλτι, σηκώνοντας ένα χέρι του σε μια πάσα που δεν έμοιαζε να’ναι υψίστης σημασίας. Η μπάλα βρήκε στο χέρι και η εσχάτη των ποινών, μετουσιωμένη απ’τον Andrien Silva, έβαλε στο παιχνίδι την Sporting. Ήταν τυχερή που εμφανίστηκε ο Καρίμ Μπενζεμά και την έσωσε. Την Ρεάλ Μαδρίτης και τον συμπαίκτη του...

Ο Nacho ήταν στον πάγκο, αλλά ο Ζιντάν έδωσε μια ευκαιρία στον Coentrao και σχεδόν το πλήρωσε ακριβά. Ο canterano έκανε έναν υπέροχο αγώνα στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου κι έδειξε ότι μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν για τα πάντα, για να παίξει στη μία ή την άλλη πλευρά. Αλλά ο Γάλλος προπονητής κοίταξε στην άλλη πλευρά του πάγκου κι ο Fabio τον έφερε σε δύσκολη θέση. Τα κοινωνικά δίκτυα πυροδοτήθηκαν αμέσως, με έξαλλες επιθέσεις σ’έναν παίκτη που είναι στο λευκό ρόστερ σχεδόν συμπτωματικά.

Μια ξεγραμμένη μεταγραφή

Μετατράπηκε σ’ένα «trendig topic» εν ριπή οφθαλμού. Από τότε που ανέκτησε την φυσική κατάσταση, μετά τον σκληρό τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν -έπαιξε δανεικός στο πριγκιπάτο του Μονακό- μόλις που τον έχει υπολογίζει ο Ζιντάν. Δεν είναι γνωστό τι θα συμβεί από τώρα και στο εξής, αλλά μπορεί να αποβεί καθοριστική η ενέργεια που κόστισε σχεδόν στην ομάδα του μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου απ’τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία επιβλήθηκε μ’ένα συγκλονιστικό 8-4 επί της Λέγκια Βαρσοβίας στα γερμανικά εδάφη. "Ποτέ δεν κατηγορώ κανένα συμπαίκτη της ομάδας, επειδή οι αποτυχίες είναι συλλογικές. Τώρα θα πρέπει να σηκώσει το κεφάλι και να συνεχίσει να δουλεύοντας", είπε ο Sergio Ramos ρίχνοντας ένα σχοινί στον συμπαίκτη του.

Μετά από μια σεζόν δανεικός στη Μονακό, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπόρεσε να τον ξεφορτωθεί, καθώς ήταν τραυματίας. Τον Απρίλιο υπέστη μια αποκόλληση τένοντα του δικέφαλου και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες, δεν μπορούσε να ξεκινήσει την προπόνηση με τους συμπαίκτες του. Στο εσωτερικό του club, όπως συνέβη στο παρελθόν, συζητήθηκε το αν έπρεπε ή όχι να αποκτήσουν έναν αριστερό μπακ, αλλά τελικά εκτιμήθηκε ότι με τον Nacho και τον ίδιο τον Πορτογάλο αμυντικό θα καλύπτονταν καλά μια θέση που είναι ιδιοκτησία του Marcelo. Φαίνεται προφανές ότι η φετινή θα’ναι η τελευταία σεζόν του Coentrao στα λευκά.



Τραυματισμός του Bale


Εκτός απ’αυτό τα χτύπημα που δέχτηκε ο Marcelo, το χειρότερη της νύχτας για την Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο τραυματισμός του Gareth Bale, που αναγκάστηκε να αφήσει την θέση του στο γήπεδο στον Asensio στο 58ο λεπτό. «Δεν γνωρίζουμε ακόμη την έκταση» αποκάλυψε ο Ζιντάν μετά το παιχνίδι, όταν ρωτήθηκε για την πάθηση του Ουαλού στο δεξί αστράγαλό του. Δίνεται η εντύπωση ότι πρόκειται μόνο για ένα ισχυρό αντίκτυπο και τίποτα περισσότερο, αν και πιθανότατα θα χρειαστεί να υποβληθεί σε κάποια απεικονιστική εξέταση για να αποκλειστεί οποιοσδήποτε σοβαρός τραυματισμός.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.