News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Clásico και derbi για τον Lucas Vázquez

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Του Santiago Siguero

Ο gallego, που στοχεύει στην 11άδα το Σάββατο, θα ζήσει μια πιο ξεχωριστή αναμέτρηση λόγω του espanyolista παρελθόν του


Τη σήμερον ημέρα, και τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν πολύ για ν’αλλάξει τελικά την ιδέα του ο Ζιντάν, ο Lucas Vázquez θα’ναι βασικός το Σάββατο στο Καμπ Νόου. Ο Γάλλος προπονητής υπολογίζει την ευελιξία του, αφενός, για να βοηθήσει ένα κέντρο που σε αμυντική φάση θ’αποτελείται από μια γραμμή τεσσάρων και, απ’την άλλη, να κάνει τον Μπέιλ όταν η Ρεάλ Μαδρίτης επιτίθεται στην άμυνα της Barca.

Για πολλούς λόγους, θα’ναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για τον παίκτη απ’το Curtis. Για αρχή, θα’ναι το πρώτο του Clásico ως βασικός από τότε που φοράει τη madridista φανέλα. Την περασμένη σεζόν, έμεινε εκτός αποστολής στον αγώνα που κέρδισαν οι azulgranas στο Μπερναμπέου. Ο Lucas, ένας madridista από κούνια, το ανταπέδωσε στην επίσκεψη στο Camp Nou, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε ν’ανατρέψει το αρχικό γκολ του Piqué για να καταλήξει να πάρει τη νίκη με 1-2. Η συμμετοχή του, φυσικά, ήταν απλή καταγραφή. Έπαιξε ένα λεπτό.


Αλλά το παιχνίδι του Σαββάτου έχει περισσότερες επιπτώσεις για τον Lucas Vázquez. Ο gallego παίκτης εξελίχθηκε ως παίκτης στην Εσπανιόλ, μια ομάδα που διατηρεί, επίσης, μια πικρή αντιπαλότητα με τη Μπαρτσελόνα. Και η αλήθεια είναι ότι οι αναμνήσεις των ντέρμπι του ως periquito παίκτης δεν είναι ακριβώς καλές. Αν και στα δύο παιχνίδια της σεζόν 2014-15 ήταν βασικός εναντίον της Barça, τ’αποτελέσματα δεν του χαμογέλασαν. Έχασε στον πρώτο γύρο, στο Camp Nou, με 5-1, και στον δεύτερο, στο Cornellà-El Prat, με 0-2. Και στις δύο περιπτώσεις, επιπλέον, πήρε κίτρινη κάρτα, κάτι παράξενο σ’έναν παίκτη που, στην Εσπανιόλ, έπαιζε με πολύ πιο επιθετική ελευθερία απ’ότι στη Μαδρίτη. Ίσως η απόδειξη της έντασης, αντιλαμβανομένης σωστά, που αναμένει ο Ζιντάν απ’τον Lucas για το παιχνίδι του Σαββάτου. Μια αναμέτρηση που, για τον διεθνή εξτρέμ, είναι ταυτόχρονα Clásico και derbi.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.