News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Ξέραμε να υποφέρουμε και η νίκη ήταν άξια»

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

«Τα τέσσερα γκολ μπορεί να’ναι σκληρό αποτέλεσμα για αυτούς, αλλά είμαι ικανοποιημένος για την ομάδα μου»

«Η Αλαβές μας δυσκόλεψε κατά το πρώτο μέρος και στην έναρξη του δεύτερου», είπε.



Ο Ζινεντίν Ζιντάν τόνισε τη στάση της ομάδας του στη νίκη της έδρας της Αλαβές: «Είμαι χαρούμενος για τον αγώνα. Κρατάω το ότι μάθαμε να υποφέρουμε, επειδή το πρώτο μέρος και η έναρξη του δεύτερου δεν ήταν εύκολα. Ήταν μια δύσκολη νίκη λόγω του ό,τι έχει κάνει ο αντίπαλος, αλλά νομίζω ότι είναι άξια. Εάν δεν υποφέρεις, δεν μπορείς να κερδίσεις ένα πρωτάθλημα, είναι αδύνατο, και σήμερα ξέραμε να υποφέρουμε ενάντια σ’ένα περίπλοκο αντίπαλο».

"Είχαμε ψυχραιμία και περάσαμε περίπλοκες στιγμές. Δεν κερδίζεις παιχνίδια σκεπτόμενος ότι είσαι η Ρεάλ Μαδρίτης. Η Αλαβές μας δυσκόλεψε στο πρώτο μέρος και κατά την έναρξη του δεύτερου".

"Είναι καλό που σκόραρε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και περισσότερο που έβαλε τρία γκολ. Είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή του. Θα του ζητάμε πάντα γκολ, αλλά ήταν πολύ καλός σ’όλες τις πτυχές. Να συνεχίσει έτσι. Έχει υπομονή και σήμερα απέδειξε ότι δουλεύοντας μπορεί να κάνει οτιδήποτε".

Μπενζεμά και Morata

"Και οι δύο είναι πολύ καλά. Ο Karim έχει δουλέψει σκληρά κι ο Morata έχει σκοράρει κι έχει δουλέψει".

Διαιτητής

«Δεν μιλάω ποτέ για τους διαιτητές και δεν πρόκειται να τους επικρίνω είτε πρόκειται για υπέρ είτε για κατά. Κάνουν πάντα τη δουλειά τους και σε μένα φάνηκε ότι τα δύο πέναλτι ήταν ξεκάθαρα. Είναι ένα δύσκολο έργο».

Pepe

"Όταν φτάσουμε στη Μαδρίτη θα κάνουμε εξετάσεις και θα δούμε τι έχει. Τώρα δεν μπορώ να ξέρω πόσο καιρό πρόκειται να μείνει έξω. Πρέπει να συνεχίσουμε με τους παίκτες που έχουμε έτοιμους κι ελπίζω να επιστρέψει γρήγορα".

@suntagm_puskas



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.