News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η άποψη του Συνταγματάρχη για το Alavés Real 1-4

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Κακή εμφάνιση για την Ρεάλ, δίκαιη νίκη, αλλά το πολύ πλασματικό σκορ αδικεί την εμφάνιση και την προσπάθεια της Αλαβές, και κολακεύει αυτήν της Ρεάλ.



Κακό και μοιρασμένο παιχνίδι στο πρώτο μέρος, με ελάχιστες φάσεις κι απ’τις δύο ομάδες και κατοχή 52-48 υπέρ της Ρεάλ. Η Αλαβές στην πρώτη ευκαιρία της στον αγώνα, έκανε το 1-0. Ο Ντανίλο έκανε το λάθος στην επίθεση έξω απ’την περιοχή της Αλαβές, χάνοντας τη μπάλα απ’τον Τέο, ο οποίος έδωσε στον Καμαράσα, βγήκε στον κενό χώρο και ξαναπήρε, έξω αριστερά απ’την περιοχή, εκεί όπου έτρεξε να καλύψει ο Πέπε, αλλά δεν πρόλαβε να κόψει την παράλληλη συρτή του Τέο μέσα στην περιοχή. Ο Νάβας έπεσε προσπαθώντας να την κόψει, δεν τα κατάφερε, ο Βαράν μπερδεύτηκε, δεν κατάφερε να την κόψει, και η μπάλα έφτασε στον ελεύθερο Ντέιβερσον, ο οποίος σκόραρε σε κενή εστία. Η Ρεάλ απάντησε γρήγορα, όταν στο 15 ο Μπέιλ εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, η μπάλα βρήκε στον απλωμένο αγκώνα του Ντέιβερσον που ήταν στο τοίχος, με την Ρεάλ να κερδίζει πέναλτι, και τον σκόρερ την Αλαβές να γίνεται αυτήν την φορά ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Ο Ρονάλντο, εκτέλεσε άσχημα, ο Πατσέκο έπεσε απ’την άλλη κι έγινε το 1-1.

Παρά την γρήγορη ισοφάριση, η Αλαβές δεν πτοήθηκε και η Ρεάλ δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της, με το ματς να παίζεται πότε στη μια, και πότε στην άλλη περιοχή, με τις δύο ομάδες να’ναι απειλητικές, αλλά καμιά να μην βρίσκει τη μεγάλη ευκαιρία. Έτσι, στο 32, ο Μπενζεμά κέρδισε την κόντρα στο χώρο του κέντρου, έδωσε στον Ρονάλντο έξω απ’την περιοχή, αριστερά του άξονα, κι ο Πορτογάλος έκανε με τη μία το ωραίο σουτ στο απέναντι δοκάρι, με τη μπάλα να γλείφει το καλάμι του Φεδάν ακριβώς όσο χρειάζονταν για να ανυψωθεί παίρνοντας μια μικρή καμπύλη και να καταλήξει στα δίχτυα του Πατσέκο. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, δεν υπήρξε κάτι άλλο άξιο αναφοράς, με την εικόνα του αγώνα να μην αλλάζει, και καμία απ’τις δύο ομάδες να μην μπορεί να επιβληθεί.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και για μεγάλο διάστημα στην επανάληψη, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν πολύ κακό θέαμα για μεγάλο διάστημα. Στην πρώτη μισή ώρα παιχνιδιού οι μόνες δύο αξιόλογες στιγμές ήρθαν απ’την Αλαβές, όταν ο Καμαράσα λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη βγήκε τετ α τετ με τον Νάβας, στέλνοντας τη μπάλα πάνω στο Κοσταρικανό και στο 53, όταν ο Ντέιβερσον πήρε τη μπάλα δεξιά του άξονα έξω απ’την περιοχή, έκανε το συρτό σουτ με τον Νάβας να πέφτει και να μαζεύει. Από’κει και πέρα, χρειάστηκε να περάσουν 25 λεπτά, για να΄χουμε την επόμενη μεγάλη στιγμή, όταν η Ρεάλ κέρδισε και πάλι πέναλτι, σε τράβηγμα που δέχτηκε ο Ρονάλντο μέσα στην περιοχή, κατά την εκτέλεση ενός κόρνερ απ’τον Κρος. Ο Ρονάλντο εκτέλεσε και πάλι άσχημα κι ο Πατσέκο αυτήν την φορά έπεσε σωστά κι απέκρουσε.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η Ρεάλ πήγαινε για ακόμα ένα αγχωτικό φινάλε, στο 84', ο Κρος κέρδισε έξω απ’την περιοχή της ομάδας του, έδωσε αριστερά στον Μαρσέλο κι αυτός έκανε την διαγώνια 50άρα, έξω απ’την δεξιά γωνία της Αλαβές, εκεί όπου ο Μοράτα, με τον αντίπαλο στην πλάτη του, κυνήγησε, πρόλαβε κι εκτέλεσε με τη μία κρεμώντας τον Πατσέκο και καθαρίζοντας το ματς. Και στο 87’, με την Αλαβές να΄χει πλέον απογοητεύει κι ανοίξει για τα καλά, ο Κόβασιτς έφυγε στην κόντρα, έδωσε στον Ρονάλντο έξω απ’την περιοχή, αυτός πέρασε τη μπάλα στον Μαρσέλο κάτω αριστερά στην περιοχή, ο Βραζιλιάνος ξαναγύρισε στον άξονα για τον Πορτογάλο, ο οποίος έκανε το τελικό 1-4, με το πρώτο του χατ τρικ στη σεζόν.

Ο Ρονάλντο ήταν ο καλύτερος της Ρεάλ. Δεν έκανε τη μεγάλη εμφάνιση, αλλά ακόμα κι έτσι έφτασε σ’ένα χατ τρικ, έχοντας κι ένα ωραίο γκολ -αν και με λίγη δόση τύχης-, ενώ στο χαμένο πέναλτι θα μπορούσε να γίνει ο μοιραίος. Μέτριο ματς απ’τον Μπέιλ, ο οποίος ωστόσο κέρδισε το πρώτο πέναλτι που οδήγησε στην ισοφάριση. Ανύπαρκτος ο Μπενζεμά, και η πλάκα είναι ότι η στατιστική θα γράψει ότι είχε και μία ασίστ, αυτήν στο γκολ ωραίο γκολ του Ρονάλντο. Ο Μοράτα μπήκε και πάλι ως αλλαγή, και σκόραρε και πάλι ένα σημαντικό γκολ, το οποίο κλείδωσε το ματς, ενώ ήταν και πολύ ωραίο. 7 γκολ πλέον ο Μαδριλένος, όσα κι ο Πορτογάλος, μόλις 4 ο Μπενζεμά.

Ο Κρος έκανε άλλη μία επαγγελματική εμφάνιση. Μέτριο παιχνίδι απ’τους Κόβασιτς και Ίσκο, δεν κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό και την κατοχή στο χώρο του κέντρου, κι αυτό αποτυπώθηκε στα ποσοστά στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ανέβηκαν κάπως, με την κατοχή να τελειώνει με 59-41 υπέρ της Ρεάλ. Ελαφρώς καλύτερος ο Κροάτης.

Ο Πέπε έπαιξε ελάχιστα, αντικαταστάθηκε απ΄τον Νάτσο, και δεν μπορεί να κριθεί, δεν φέρει ευθύνη στην ισοφάριση. Τραγικός ο Ντανίλο, επιθετικά δεν έκανε τίποτα, ενώ αμυντικά άλλο ένα λάθος του που οδηγεί σε γκολ. Ένα γκολ, που στην εξέλιξη της φάσης προς αυτό, ευθύνη φέρουν και οι Νάβας, Βαράν. Από’κει και πέρα, η Αλαβές μπορεί να μην βρήκε τη μεγάλη ευκαιρία, αλλά πάτησε αρκετές φορές απειλητικά την περιοχή, και η άμυνα φέρει την ευθύνη της γι’αυτό. Την δυσκολεύει κι ότι από μπροστά έχει τον Κρος, κι όχι τον Καζεμίρο. Μεγάλο ματς απ’τον Μαρσέλο, ο οποίος αν κι αμυντικά δεν ήταν κάποιος βράχος, ολοκλήρωσε το ματς με δύο ασίστ, με την πρώτη να καθαρίζει τον αγώνα.

Η εικόνα της ομάδας δεν βελτιώνεται, και τα σοβαρά πλησιάζουν σιγά σιγά. Οι επιστροφές των Μόντριτς, Καζεμίρο αναμένεται να προσφέρουν κάποια βελτίωση, αλλά αν δεν καθιερωθεί ο Μοράτα ως βασικός, δεν πρόκειται να’ναι όση μπορεί να’ναι.

Ο ΖΖ δεν δικαιώνεται με την επιμονή του στον Ντανίλο, όταν λείπει κάποιος μπακ, και το θάψιμο στον Νάτσο. Εκτίθεται. Όπως τον εξέθεσε κι ο Μοράτα για τα καλά. Αν δεν ξεκινήσει ενάντια στην Λέγκια, θα πρόκειται για απαράδεκτο έγκλημα, και γελοιότητα, καθώς θα μένει στον πάγκο ένας με 7 γκολ και λιγότερα λεπτά συμμετοχής, και θα παίζει ένας με 4 και περισσότερα. Αλλά όταν δέχεσαι να σου βάζουν χέρι άμπαλοι, λογικό να γελοιοποιείσαι. Ακόμα κι αν σε λένε Ζιντάν…

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.