News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στο μέγιστο για το ντέρμπι

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Του David G. Medina

Ο Modric σημαδεύει την αναμέτρηση ενάντια στην Ατλέτικο στις 20 Νοεμβρίου για να επιστρέψει στο 100%

Ο Κροάτης θα χάσει έξι παιχνίδια ακόμα



Την περασμένη Κυριακή, λίγες ώρες πριν την ισοπαλία της Μαδρίτης εντός έδρας ενάντια στην Eibar, ο Luka Modric εγχειρίστηκε στο αριστερό του γόνατο. Για να’μαστε πιο ακριβείς, υποβλήθηκε σε μια αρθροσκόπηση για «την απομάκρυνση ενός επιγονατιδικού χονδρικού  θραύσματος μετατραυματικής προέλευσης».

Απ’την επόμενη μέρα, ο Κροάτης άρχισε μια αποκατάσταση σ’ένα τραυματισμό τον οποίο θα αργήσει ν’αφήσει πίσω. Κι αυτό γιατί η αρχική εκτίμηση για την Ρεάλ Μαδρίτης (περίπου τέσσερις εβδομάδες) θα’ναι κάπως μεγαλύτερη. Ο τραυματισμός είναι πολύ ενοχλητικός και στο club δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν μ’έναν απ’τους θεμελιώδεις παίκτες τους.

Ως εκ τούτου, θα εκμεταλλευτούν την επόμενη διακοπή των εθνικών (που αρχίζει στις 7 Νοεμβρίου), έτσι ώστε, μετά απ’αυτές τις δύο εβδομάδες, να επιστρέψει ο Modric στο εκατό τοις εκατό στον αγωνιστικό χώρο.

Ως εκ τούτου, ο στόχος των λευκών γιατρών είναι να’ναι ο Luka στο μέγιστο στο ντέρμπι στις 20 Νοεμβρίου στο Vicente Calderón. Μια ημερομηνία σημειωμένη με κόκκινο χρώμα λόγω της αντίπαλης οντότητας (νυν πρωτοπόρος μαζί με τη Μαδρίτη) και που θα εξασφαλίσει, στο μέτρο του δυνατού, ότι ο Κροάτης δεν θα πάθει υποτροπή στον δύσκολο τραυματισμό του.

Μ’αυτό το καθορισμένο χρονοδιάγραμμα, ο Modric θα χάσει τα επόμενα έξι παιχνίδια της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν. Μια σημαντικότατη απουσία λόγω του βάρους που έχει στο λευκό πυρήνα, αλλά που είναι σε μικρότερο βαθμό αν δούμε το πρόγραμμα, θεωρητικά προσιτό, που έχει η ομάδα του Chamartin.

Τέσσερα στο πρωτάθλημα... και η Legia

Betis, Athletic, Alavés και Leganés είναι τα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία δεν θα μπορέσει να παίξει το 19. Η ομάδα του San Mames είναι ο ισχυρότερος αντίπαλος, αλλά η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Bernabeu, γήπεδο όπου η Μαδρίτη είναι ξεκάθαρα το φαβορί.

Τα άλλα δύο παιχνίδια που θα χάσει ο Λούκα θα’ναι ενάντια στον ασθενέστερο αντίπαλο του Champions League. Η Legia, στις 18 Οκτωβρίου στο Μπερναμπέου και στις 2 Νοεμβρίου στη Βαρσοβία, δεν θα υποφέρει το ταλέντο ενός Modric που επιδιώκει να φτάσει στο ντέρμπι στο εκατό τοις εκατό.


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.