News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο James προτιμά να μην ρισκάρει και δεν θα παίξει εναντίον της Ουρουγουάης

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Άγνωστο ακόμα το πότε θα επιστρέψει στη Μαδρίτη



Ο James Rodríguez δεν θα παίξει εναντίον της Ουρουγουάης. Όπως ενημέρωσε η MARCA κι επιβεβαίωσε το El Partidazo του Cope ο Κολομβιανός δεν αισθάνεται σίγουρος και προτιμά να μην ρισκάρει. Δυσκολεύτηκε πολύ να πάρει την απόφαση και είναι λυπημένος. Θα εκτιμήσει τις επόμενες ώρες το αν θα επιστρέψει ή αν θα υποστηρίξει την ομάδα στο παιχνίδι που πρέπει να παίξει στη Barranquilla.

Ο James ταξίδεψε στη Νότια Αμερική έχοντας κληθεί απ’τη χώρα του, όντας τραυματίας, αλλά ο Κολομβιανός δεν παραμέλησε την προετοιμασία του για να ξεπεράσει τον τραυματισμό στο υποκνημίδιο που τον εμπόδισε απ’το να παίξει, παρά το γεγονός ότι ανακοινώθηκε στην 11άδα, ενάντια στην Eibar.

Το 10 θα συνεχίσει στη Μαδρίτη τη θεραπεία με τον υπερβαρικό θάλαμο που έχει αρχίσει αυτές τις μέρες στην Παραγουάη. Στην Ασουνσιόν, συγκεκριμένα, έχει κάνει έξι θεραπείες των 60 λεπτών (την Τετάρτη έκανε διπλή δουλειά). Μια πρακτική που δεν θα σταματήσει στη Μαδρίτη, όπου θα συνεχίσει με τέσσερις ακόμα θεραπείες μέχρι να συμπληρώσει τις 10 που απαιτούνται για να’χει αποτελέσματα η θεραπεία.

Ο θάλαμος που χρησιμοποιείται στην πρωτεύουσα της Ισπανίας είναι παρόμοιων χαρακτηριστικών, και ίδιας προέλευσης, μ’εκείνον που έχει χρησιμοποιήσει στη Νότια Αμερική για την επιτάχυνση της ανάκαμψής του. Τα κέντρα BioBarica ήταν υπεύθυνα για την θεραπεία ενός παίκτη που, ας μην ξεχνάμε, είναι κάτι περισσότερο από ένα είδωλο στην Κολομβία. Εξ ου και η πίεση της χώρας του για να’χει τις υπηρεσίες του σ’αυτές τις δύο προκριματικές αναμετρήσεις για το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στόχος, να παίξει εναντίον της Μπέτις

Ο James έχει ως στόχο, να παίξει στο επόμενο παιχνίδι της Μαδρίτης, στο οποίο η ομάδα του Ζιντάν αντιμετωπίζει τη Betis, ακριβώς σε μια εβδομάδα. Ο πρώην της Μονακό ξέρει ότι δεν θα’ναι εύκολο να προλάβει στην εν λόγω αναμέτρηση, χωρίς κίνδυνο υποτροπής του μυϊκού τραυματισμού του, αλλά εργάζεται σκληρά για να εκμεταλλευτεί τις απουσίες στη μεσαία γραμμή (μπορεί να παίξει στη θέση του τραυματία Modric).


Όπως και να’χει, το θα 10 θα ολοκληρώσει τις 10 απαραίτητες θεραπείες στον υπερβαρικό θάλαμο γνωρίζοντας την ανάγκη να μειώσει τις προθεσμίες και να τεθεί, έτσι, στη διάθεσή του Zizou. Διακυβεύει να κερδίσει μια θέση στην αρχική ενδεκάδα και το οξυγόνο είναι ο προτελευταίος του σύμμαχος.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.