News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Varane ισχυροποιείται

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Του David G. Medina

Ο Γάλλος παίκτης έχει ξεκινήσει στα τελευταία οκτώ παιχνίδια



Η σεζόν δεν τελείωσε καλά για τον Raphael Varane. Η εξαιρετική απόδοση του Pepe συν τα γαλόνια του αρχηγού Sergio Ramos τον εκτόπισαν από βασικό στα καθοριστικά παιχνίδια πρωταθλήματος και Champions League. Μια κατάσταση που τον έκανε να εξετάσει την έξοδό του, μέχρι που τον έπεισε ο Ζιντάν να συνεχίσει στα madridista λευκά.

Έτσι, με τον Pepe ακόμη εκτός, ο Varane άρπαξε το καθεστώς βασικού στο Σούπερ Καπ και στα δύο πρώτα παιχνίδια της Liga απέναντι σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Θέλτα. 300 συνεχόμενα λεπτά και η αίσθηση ότι είχε επιστρέψει στην καλύτερη εκδοχή του στόπερ που συνέστησε ακριβώς ο Zizou στη Μαδρίτη όταν ήταν 18 ετών.

Μετά την επιστροφή του Πέπε, ο στόπερ δεν έπαιξε εναντίον των Οσασούνα κι Εσπανιόλ. Αυτό του Cornellà ήταν το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο δεν βγήκε στο γήπεδο ο Varane. Από τότε, και μιλάμε για τα μέσα Σεπτεμβρίου, δεν υπάρχει 11άδα της Μαδρίτης (και της Γαλλίας), στην οποία δεν είναι μεταξύ των εκλεκτών ο Raphael.

Έτσι ήταν απ’τις 21 Σεπτεμβρίου. Εκείνη την ημέρα η Βιγιαρεάλ ήταν ο αντίπαλος του πρώτου απ’τα οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια που έχει παίξει. Στη συνέχεια ήρθαν οι επισκέψεις σε Λας Πάλμας και Ντόρτμουντ (συμπεριλαμβανομένου γκολ), στις 24 και 27 του ίδιου μήνα. 270 ολόκληρα λεπτά και μια απόδοση υψηλού επιπέδου.

Η μόνη τρομάρα σ’αυτές τις 28 ημέρες με οκτώ παιχνίδια έλαβε χώρα στο επόμενο παιχνίδι. Ενάντια στην Eibar, ο Varane έπρεπε να αντικατασταθεί λόγω κάποιων ενοχλήσεων που δεν τον εμπόδισαν να πάει στη Γαλλία και να παίξει εναντίον της Βουλγαρίας και της Ολλανδίας. Δύο νίκες, άλλα 180 λεπτά, κι επιστροφή στην Μαδρίτη για να συνεχίσει με έναν μαραθώνιο αγώνων που, με τον Ramos τραυματία, φαίνεται ατελείωτος.

Κι αυτό γιατί μετά τις διεθνείς δεσμεύσεις, η Μαδρίτη έχει παίξει και διαλύσει τις Μπέτις και Λέγκια με τον Varane στο γήπεδο. Στο Villamarin έδειξε και πάλι το επιθετικό ταλέντο του σκοράροντας το πρώτο γκολ των λευκών με το κεφάλι, ένας απ’τους τομείς που κυριαρχεί καλύτερα.


Συνολικά, ο Varane έχει 675 λεπτά μέσα σε μόλις 28 ημέρες. Οκτώ εμφανίσεις ως βασικός σ’άλλα τόσα παιχνίδια και η βεβαιότητα ότι ανήκουν στο παρελθόν οι ενοχλήσεις στο γόνατο που, κατά τη διάρκεια κάποιας σεζόν, έθεσαν σε κίνδυνο την καριέρα ενός παίκτη που είναι ισχυρότερος από ποτέ. Η Athletic θα είναι η επόμενη δοκιμασία του.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.