News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Toni ανανεώνει τη Μαδρίτη

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Του J. L. Calderón

Ηγήθηκε του λευκού πυρήνα και πρόσφερε δύο νέες ασίστ

Κάλυψε τέλεια τους Casemiro και Modric



Ο Kroos πανηγύρισε στο μέγιστο στο Villamarín την πρόσφατη ανανέωσή του μέχρι το 2022. Ταυτόχρονα, η Μαδρίτη πανηγύρισε, επίσης στο μέγιστο, το να’χει δέσει τον Γερμανό μέσο, ο οποίος διέρχεται, πιθανώς, την καλύτερη στιγμή του, από τότε που ήρθε στο λευκό σύνολο το καλοκαίρι του 2014.

Ενάντια στη Μπέτις, και με τους Casemiro και Modric στη Μαδρίτη τραυματίες, ο Γερμανός πήρε την ομάδα στην πλάτη του κι αποδείχθηκε καθοριστικός στο κλείδωμα του αγώνα. Τα δύο πρώτα χτυπήματα της Μαδρίτης στο Villamarín είχαν την υπογραφή του. Στο πρώτο, ο Kroos έβγαλε και πάλι το γάντι που έχει στο δεξί πόδι, εκτελώντας αριστοτεχνικά ένα φάουλ απ’την πλευρά το οποίο τέλειωσε με κεφαλιά ο Varane.

Μεταξύ πολλών άλλων, το λευκό 8 είναι ένα τεφαρίκι για το εργαστήρι του Zizou, ο οποίος έχει βρει έναν συνεταίρο πολυτέλειας για να εκμεταλλεύεται τα στημένα. Με τον Kroos, τα φάουλ και τα κόρνερ έχουν ένα ιδιαίτερο κίνδυνο. Η Μπέτις το διαπίστωσε μόλις άρχισε ο αγώνας.

Ο Kroos ήταν επίσης άψογος στην οργάνωση και τη διανομή του παιχνιδιού, καθώς επίσης και στο να ασχοληθεί με ιδιαίτερη ένταση και πειθαρχία με τα αμυντικά καθήκοντα. Συγκεκριμένα, μ’ένα κλέψιμο του Γερμανού ήρθε το δεύτερο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Kroos άρπαξε τη μπάλα απ’τον Joaquín στο verdiblanco μισό, προέλαυσε κι εξάντλησε την φάση μέχρι να δώσει την ασίστ στον Benzema, ο οποίος έκανε το 0-2.

Ο Γερμανός, δεμένος μέχρι το 2022


Η Μαδρίτη εδραιώθηκε μ’έναν αστρικό Kroos. Από εκεί και μετά, όλα ήταν πρίμα για τους άνδρες του Ζιντάν. Ο Γερμανός είχε δώσει ένα master class στα πρώτα στάδια του αγώνα που επέτρεψε το κλείδωμά του. Ένα ακόμη μάθημα του Kroos, ο οποίος έχει πλέον 29 ασίστ από τότε που ήρθε στη Μαδρίτη. Φυσιολογικό το ότι έσπευσε να θωρακίσει τον εγκέφαλό της, μια λαμπρή διαχείριση βλέποντας το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται τώρα ο Γερμανός.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.