News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Benzema, πρώτος σκόρερ εκτός έδρας

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Του J. L. Calderón

Ο Γάλλος έχει σκοράρει τρία γκολ μακριά απ’το Bernabeu

Στη Μπέτις το’χει κάνει ήδη έξι φορές



Ο Karim Benzema επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα μετά από ένα διάλειμμα το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Γάλλος για να ανακάμψει απ’τις ενοχλήσεις του στο γόνατο και να κάνει μια προετοιμασία υπό τις εντολές του Pintus. Κι ο επιθετικός έδειξε σημάδια της βελτίωσής του. Εκτός απ’το ότι σκόραρε ένα γκολ μετά την ασίστ του Κρος, το εννέα της λευκής ομάδας ήταν πολύ πιο συμμετοχικός και είχε περισσότερες ευκαιρίες.

Ο Μπενζεμά έχει ειδικευτεί αυτή τη σεζόν στο να σκοράρει μακριά απ’το σπίτι. Σκόραρε στην Λας Πάλμας, επίσης εναντίον της Εσπανιόλ στο Cornella και το έκανε και πάλι χθες, αυτή τη φορά στο Villamarín. Η Μπέτις είναι επίσης ο καλύτερος αντίπαλος για τον Γάλλο. Είναι ο λευκός παίκτης με τα περισσότερα γκολ ενάντια στη Μπέτις, με έξι γκολ σε οκτώ παιχνίδια, μπροστά απ’τον Κριστιάνο (τέσσερα σε εννέα αγώνες) και τον Μπέιλ (τρία σε τρεις).


Ο Μπενζεμά, ως συνήθως, βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο για να δώσει τη θέση του στον Morata, που θα μπορούσε να επιστρέψει στην αρχική 11άδα για την αναμέτρηση του Champions League εναντίον της Λέγκια.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.