News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Raúl θυμάται το ντεμπούτο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης: "Αγχώθηκα βλέποντας τα εξώφυλλα"

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Ο πρώην παίκτης ταξιδεύει στο χρόνο για ν’αναφέρει μια ανεξίτηλη μνήμη στην καριέρα του

«Αυτό που επρόκειτο να κάνω δεν ήταν τίποτα άλλο απ’το να παίξω ποδόσφαιρο, αυτό που έκανα όλη τη ζωή, αν και ήταν στην tercera ή στην juveniles». Ραούλ Γκονζάλες



Ο Ραούλ Γκονζάλες Μπλάνκο έλαβε απ’τη Laliga ένα αντίγραφο του πρώτου μεγάλου αυτοκόλλητού του ως ποδοσφαιριστής (στο οποίο εμφανίζεται στο βάθος ο Luis Enrique) κι εκμεταλλεύτηκε το αφιέρωμα για να θυμηθεί άγνωστες ιστορίες του ντεμπούτου του. Το θρυλικό «7» θυμάται ότι το περιβάλλον του ήταν πιο νευρικό από ό, τι ο ίδιος τις προηγούμενες ημέρες γιατί «Αυτό που επρόκειτο να κάνω δεν ήταν τίποτα άλλο απ’το να παίξω ποδόσφαιρο, αυτό που έκανα όλη τη ζωή, αν και ήταν στην tercera ή στην juveniles».

Ο Valdano του ανακοίνωσε ότι θα ξεκινούσε και το όνομά του άρχισε να εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά μεταξύ των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των οπαδών. Στο δρόμο προς τη Σαραγόσα αποκοιμήθηκε στο λεωφορείο, ως ένδειξη της ηρεμίας του, αλλά το πρωί του παιχνιδιού «βλέποντας τα εξώφυλλα» άρχισε πλέον "το σφίξιμο στο στομάχι, το άγχος και η ένταση".


Αν και δεν ήταν το ονειρεμένο ντεμπούτο, με ήττα χωρίς γκολ, παρά το ότι είχε πολλές ευκαιρίες, μεταξύ των οποίων μια προ κενής εστίας μετά από ντρίμπλα στον Cedrún σ’ένα τετ α τετ, ο πρώην παίκτης κρατά μια ωραία ανάμνηση εκείνης της ημέρας. «Έμεινα με τη θετική αίσθηση του να το’χω απολαύσει, του να’χω αποδείξει το επίπεδο μου και του να’χω όλες εκείνες τις ευκαιρίες που άλλη μέρα θα’χαν μπει», λέει υπενθυμίζοντας το πρώτο απ’τα πολλά παιχνίδια του ως επαγγελματίας.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.