News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Φόβος στη Μαδρίτη ότι ο Pepe υπέστη μια θλάση

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Ο Πορτογάλος αποσύρθηκε λόγω κάποιων ενοχλήσεων στο πίσω μέρος του αριστερού μηρού

Ο Πορτογάλος διεθνής έχει χάσει επτά παιχνίδια αυτή τη σεζόν



Ο Pepe δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Αλαβές. Ο madridista αμυντικός αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω σωματικών προβλημάτων στο πίσω μέρος του αριστερού μηρού στο 24ο λεπτό κι επιλέχθηκε ο Nacho για να τον αντικαταστήσει. Έναw Nacho που επιστρέφει πληθωρικός, μετά απ’το γκολ του εναντίον της Cultural.

Ο Πέπε είχε ολοκληρώσει ήδη πέντε συνεχόμενα 90 λεπτά. Έπαιξε ενάντια στην Cultural, ενάντια στις Eibar, Μπέτις Μπιλμπάο στη Liga και στον αγώνα του Champions League εναντίον της Λέγκια. Κι αυτό γιατί φέτος έχει ήδη χάσει επτά παιχνίδια λόγω τεχνικής απόφασης ή τραυματισμού.


Ο Πορτογάλος διεθνής υπέφερε από κάποια ενόχληση στο ματς με την Εσπανιόλ στο Cornella-El Prat την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, κι ο Ζιντάν τον ξεκούρασε στα επόμενα δύο παιχνίδια. Και δεν έπαιξε ούτε στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, και στα πρώτα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και στα δύο Champions του League.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.