News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο James Rodríguez θα επιστρέψει στη Μαδρίτη αύριο

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Του Pablo Polo

Δεν θα’ναι έτοιμος για να παίξει ενάντια στην Ουρουγουάη



Ο James έχει ενημερώσει τη Ρεάλ Μαδρίτης ότι επιστρέφει στην πρωτεύουσα αύριο και θα τεθεί υπό τις εντολές του Ζιντάν τη Δευτέρα. Όπως ενημέρωσε η MARCA, ο παίκτης σκέφτονταν την επιστροφή του. Ο ποδοσφαιριστής έχει διαπιστώσει ότι παρά τις προσπάθειές του, δεν θα προλάβει την αναμέτρηση της Τρίτης ενάντια στην Ουρουγουάη και προτίμησε να τεθεί όσο το δυνατόν συντομότερα υπό τις εντολές του Γάλλου προπονητή σκεπτόμενος ήδη την επιστροφή στην λευκή ομάδα.

Ο James πήγε στην Κολομβία, παρά το ότι δεν ήταν σε θέση να παίξει ενάντια στην Eibar λόγω τραυματισμού στην προθέρμανση. Του διαγνώστηκε ένας τραυματισμός πρώτου βαθμού αλλά έκανε ότι περνούσε απ’το χέρι του για να βοηθήσει την εθνική του. Η Κολομβιανή Ομοσπονδία έχει επίσης διαπιστώσει ότι ο παίκτης δεν θα ανακάμψει εγκαίρως παρά την αρχική του προσπάθεια να κάνει το ταξίδι για να τεθεί υπό τις εντολές του Pékerman, αν και γνώριζε την ιατρική ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης, και να μπορέσει να παίξει τον δεύτερο προκριματικό αγώνα για το Mundial της Ρωσίας.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.