News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης ποντάρει στη νεολαία

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Είναι ο σύλλογος των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων που υπογράφει παίκτες με μικρότερο μέσο όρο ηλικίας


Νέοι και με πολλή εξέλιξη. Αυτό είναι το προφίλ των παικτών που αναζητεί τα τελευταία χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι δείχνει μια μελέτη απ’το CIES football observatory, η οποία καθορίζει το μέσο όρο ηλικίας των τελευταίων madridistas μεταγραφών στα 22,53 χρόνια, το χαμηλότερο μέσο όρο όλων των συμμετεχόντων ομάδων στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μεταγραφές όπως των Varane, Casemiro, Marco Asensio, Kovacic, Lucas Vázquez, Martin Odegaard και Jesús Vallejo αντικατοπτρίζουν ξεκάθαρα αυτή τη νέα στρατηγική που διεξάγει η αθλητική διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης και η οποία δίνει τόσο καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής.

Η madridista ομάδα είναι το μόνο μέλος της Liga που βρίσκεται στο top 10 αυτής της κατάταξης που αποτελείται από 98 ομάδες. Το υπόλοιπο των δέκα πρώτων ομάδων είναι γερμανικές κι αγγλικές. Μεταξύ αυτών είναι νεοφώτιστη στη Bundesliga Λειψία, η Bayer Leverkusen, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η επόμενη ομάδα της la Liga που εμφανίζεται σε αυτή τη λίστα είναι η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Το κάνει στην 14η θέση, μ’ένα μέσο όρο ηλικίας των τελευταίων μεταγραφών της των 24,10 ετών και στην 16η θέση η Barcelona, μ’ένα μέσο όρο 24,12.

Οι δύο τελευταίες θέσεις της κατάταξης αυτής είναι για την Εσπανιόλ, η οποία έχει αποκτήσει παίκτες μ’ένα μέσο όρο 27.66 και την Κάλιαρι με 28.52.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.