News Update :

powered by Agones.gr - livescore

H Ρεάλ Μαδρίτης κρατάει σημειώσεις για τον Dembele

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Του José Félix Díaz

Οι ηγέτες και οι τεχνικοί, εντυπωσιασμένοι με τον Γάλλο



Την Τρίτη δεν άφησε κανέναν αδιάφορο, όπως ούτε και την περασμένη σεζόν στη Ligue 1. Μιλάμε για τον Ousmane Dembele, επιδέξιο εσωτερικό μέσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ ο οποίος εξέπληξε όλο τον madridismo με την ποδοσφαιρική του παράσταση, την ταχύτητα και την αμεσότητα ενάντια στην ομάδα Ζιντάν, την ίδια που επιδεικνύει απ’την άφιξή του στη Bundesliga.

Ο Dembele έχει περάσει, απ’το να’χει παίξει μόλις 14 μήνες στη θυγατρική της Rennes, στο να’ναι ένας βασικός στο γερμανικό πρωτάθλημα. Η γερμανική ομάδα έχει αποδείξει και πάλι ότι είναι μπροστά στην αγορά νεαρών ταλέντων και η παράσταση απ’τον Γάλλο διεθνή αποδεικνύει ότι είμαστε μπροστά σε κάτι περισσότερο από μια εξέλιξη ενός παίκτη, τουλάχιστον έτσι σκέφτονται οι τεχνικοί και οι ηγέτες της madridista ομάδας, οι οποίοι εξεπλάγησαν απ’την παράσταση του παίκτη που γεννήθηκε στο Vernon (Γαλλία) πριν από 19 χρόνια.

Επιτυχημένοι κατάσκοποι

Οι ανιχνευτές της Μπορούσια Ντόρτμουντ σημείωσαν το όνομά του, όταν εθεάθη στο γήπεδο φορώντας τη φανέλα της Ρεν. Δεν αμφέβαλαν και δεν έδωσαν πιθανότητες στους υπόλοιπους, όπως γίνεται συνήθως.

Πριν απ’το τέλος της περασμένης σεζόν τον είχαν ήδη υπογράψει έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ. Σήμερα, η τιμή του έχει ήδη διπλασιαστεί, όπως αποδεικνύει το ότι έχει γίνει βασικός στην ομάδα εναλλακτική της Μπάγερν στη Μπουντεσλίγκα. Έχει ήδη σκοράρει και το έκανε με μια θέση στην αρχική ομάδα του Thomas Tuchel.

Στην πρώτη του σεζόν ως επαγγελματίας έπαιξε 26 αγώνες στο γαλλικό πρωτάθλημα, σκοράροντας 12 γκολ κι αναδείχτηκε μ’αυτήν την ταχύτητα που τον μετατρέπει σ’έναν παίκτη, λίγο πολύ, ασταμάτητο στο ένας εναντίον ενός.


Στην Ρεάλ Μαδρίτης άρεσε η απόδοσή του. Η έκθεση μιλά για ένα διαφορετικό παίκτη, που συνδυάζει την αμεσότητα κι ακόμη και την ευστοχία του μπροστά στο γκολ, ως μια απ’τις κύριες αρετές του. Σημειώνουν επίσης ότι μερικές φορές πρέπει να ηρεμήσει το παιχνίδι του και να σκεφτεί πριν απ’τη λήψη μιας οριστικής απόφασης. Μέχρι στιγμής φέτος, η λευκή αθλητική διοίκηση τον έχει ήδη παρακολουθήσει σε τέσσερα παιχνίδια.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.