News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Επιστρέφουν οι Benzema και Marcelo

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Του Pablo Polo

Οι δύο τους προπονήθηκαν κανονικά σε μια προπόνηση με την Castilla

Ο Βραζιλιάνος τραυματίστηκε στη γάμπα στις 21η Σεπτεμβρίου

Ο Karim αποσύρθηκε ενάντια στην Eibar μετά το πρώτο ημίχρονο λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο



Καλά νέα για την Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα, ή ό, τι απομένει απ’αυτή, λόγω του ιού της FIFA, προπονήθηκε στο γήπεδο 3 του Valdebebas με την Castilla. Μαζί με τους Kiko Casilla, Yañez, Danilo και Mariano, προπονήθηκαν επίσης, οι Μαρσέλο και Μπενζεμά. Και οι δύο αναρρώνουν απ’τους αντίστοιχους τραυματισμούς τους. Ο Βραζιλιάνος, όπως είπε ήδη ο προπονητής, θα επιστρέψει για να παίξει μετά το διάλειμμα μετά από ένα τραυματισμό στη γάμπα στις 21 Σεπτεμβρίου στο ματς ενάντια στην Βιγιαρεάλ. Απ’τη μεριά του, ο Μπενζεμά έμεινε στ’αποδυτήρια έχοντας παίξει το πρώτο μέρος ενάντια στην Eibar. Ο τεχνικός εξήγησε μετά ότι το έκανε και για προληπτικούς λόγους, καθώς ο παίκτης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά απ’ότι φάνηκε στην απογευματινή προπόνηση η πάθηση δεν ήταν κάτι περισσότερο από μια σύντομη αναποδιά.


Ο Μπενζεμά δεν είναι με την εθνική του, μιας κι ο Deschamps τον έχει αποκλείσει και πάλι, παρά το ότι απ’τις 15 Απριλίου, είναι και πάλι επιλέξιμος για τη Γαλλική Ομοσπονδία, καθώς άρθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του για την υπόθεση της «sextape» . Ο πρόεδρος της FFF, Noël Le Graët, έχει ανοίξει την πόρτα στον παίκτη: "Ο Deschamps δεν κρατά μνησικακία προς τον Μπενζεμά. Ο παίκτης είναι επιλέξιμος. Ας αφήσουμε να περάσει λίγος περισσότερος χρόνος σ’αυτή την υπόθεση".

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.