News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Alavés και Leganés, ένας τομέας με στροφές

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Του Santiago Siguero

Η Μαδρίτη αντιμετωπίζει ένα κομμάτι της Liga στο οποίο Barça και Atleti άφησαν βαθμούς



Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι προειδοποιημένη. Παρά το γεγονός ότι, a priori, φαίνεται ότι το πρόγραμμά της στο πρωτάθλημα αυτήν και την επόμενη αγωνιστική, έχει προσιτές υποχρεώσεις, ενάντια σε δύο ομάδες που ανέβηκαν φέτος απ’την Segunda στην Laliga, η αλήθεια είναι ότι τόσο η Αλαβές, η σημερινή της αντίπαλος, όσο και η Leganes, την οποία αντιμετωπίζει σε οκτώ μέρες, έχουν αποσπάσει βαθμούς απ’τους μεγάλους. Απ’τις Μπαρτσελόνα κι Ατλέτικο Μαδρίτης, τους μεγάλους αντιπάλους των λευκών, με την άδεια της Σεβίλλης, στον αγώνα για τον τίτλο.

Συγκεκριμένα, η Αλαβές έχει καταφέρει να πάρει τέσσερις βαθμούς στις άμεσες μονομαχίες της ενάντια σε Μπάρτσα κι Ατλέτικο. Η ομάδα του Pellegrino ξεκίνησε τη Laliga στο Calderón, όπου πήρε μια ισοπαλία (1-1). Ο Manu García, στο 95ο λεπτό, έβαλε μ’ένα μακρινό σουτ στο γκολ της ισοπαλίας για το blanquiazul σύνολο.

Και, δύο αγωνιστικές αργότερα, στην τρίτη, επισκέφθηκε τη Barcelona στο Camp Nou. Αυτή τη φορά η έκπληξη ήταν ακόμα μεγαλύτερη, αφού η alavesista ομάδα κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Κέρδισε με 1-2, χάρη στα γκολ των Deyverson και Ibai. Απ’τους πρωτοπόρους, μόνο η Σεβίλλη έχει πάρει έξι βαθμούς εναντίον των Αλαβές και Leganés, αν και στις δύο περιπτώσεις με οριακές νίκες.


Την εβδομάδα που έρχεται, μετά το παιχνίδι του Champions League την Τετάρτης εναντίον της Λέγκια Βαρσοβίας, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Leganes, μια άλλη ομάδα που έχει ήδη δώσει ένα σοκ σε μια αξιόλογη της la Liga. Συγκεκριμένα, στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την ισοπαλία (δεύτερη συνεχόμενη ενάντια σε μια νεοφώτιστη) κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Butarque. Ως εκ τούτου, οι blancos είναι προειδοποιημένοι. Σε αυτόν τον τομέα του προγράμματος μπορούν να προκληθούν απροσδόκητα γλιστρήματα.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.