News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι με μια μεγάλη προσπάθεια από όλους»

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

«To δυσκολότερο είναι να πω στους παίκτες ότι το αποτέλεσμα είναι δεν είναι δίκαιο»

"Κάναμε ό, τι έπρεπε να κάνουμε από απ’το 1ο μέχρι το 90ο λεπτό", δήλωσε ο λευκός προπονητής.



Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, ανέλυσε την ισοπαλία στο Signal Iduna Park: «Είμαστε και είμαι σκασμένος. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι με μια μεγάλη προσπάθεια απ’όλους, αμυντικά κι επιθετικά. Έχουμε κάνει το παιχνίδι που θέλαμε. Στο τέλος, πάντα τα ίδια, είναι το τρίτο ισόπαλο παιχνίδι. Είμαι σκασμένος για τους παίκτες επειδή δεν τους άξιζε. Δεν είναι ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά παίζοντας έτσι, μ’αυτές τις ευκαιρίες κι όντας 1-2 με τρία λεπτά να απομένουν...».

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι απ’το 1ο μέχρι το 90ο λεπτό. Αν σου βάζουν ένα γκολ στο τέλος... Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο έχεις άσχημα σερί, αλλά θα προχωρήσουμε μπροστά. Το δύσκολο είναι να πω στους παίκτες ότι δεν τους άξιζε. Με την προσπάθεια που έκαναν στο γήπεδο είναι δύσκολο να βρω λόγια γι’αυτούς. Αλλά είναι ευφυείς κι αυτό που θα κάνουμε είναι να ξεκουραστούμε, να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι και να το αλλάξουμε αυτό».

Το καλύτερο απ’τα τρία τελευταία παιχνίδια

"Ναι, σίγουρα. Τη μέρα της Λας Πάλμας μας έλειψε συγκέντρωση, όχι σήμερα. Σήμερα κάναμε ό, τι έπρεπε να γίνει απ΄το 1ο μέχρι το 90ο λεπτό. Στο πρώτο μέρος υποφέραμε λίγο την πίεσή τους αλλά αυτό είναι φυσιολογικό σ’αυτό το γήπεδο. Δεν τρέχει τίποτα, θα συνεχίσουμε κι αυτό θα το αλλάξουμε".

James ήταν στο κέντρο. Δεν είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά έκανε μια καλή δουλειά στο κέντρο. Αυτό που θέλαμε ήταν να παίξουμε καλά και να αμυνθούμε καλά και το κάναμε. Μας έλλειψαν τέσσερα λεπτά".

Τι έλειψε απ’την ομάδα

«Ίσως ένα ακόμα γκολ. Όταν έχεις μόνο ένα γκολ προβάδισμα μπορούν να συμβούν τα πάντα. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι και είμαστε σ’ένα άσχημο σερί αλλά είμαστε εκεί. Πρόκειται για τρεις ισοπαλίες, αλλά θα συνεχίσουμε και θα προχωρήσουμε μπροστά».

Η επιστροφή του Keylor

"Ήταν τέσσερις μήνες εκτός αγώνων και τον είδα καλά. Έχει προσωπικότητα για να παίξει σ’οποιαδήποτε έδρα κι ο αγώνας του ήταν καλός. Στο γκολ ήταν άτυχος και μπορεί να συμβεί. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοσή του".

Η απόδοση του Varane


«Τον είδα πολύ καλά. Ήταν άτυχος στο γκολ, αλλά στη συνέχεια σκόραρε το δεύτερο και τον είδα πολύ συγκεντρωμένο. Είχε μπροστά του έναν πολύ γρήγορο επιθετικό και τον είδα καλά. Τον έλεγξε μαζί με τον Ramos».

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.