News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Δεν είμαι θυμωμένος"

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν είναι ενοχλημένος με την ομάδα, μάλλον το αντίθετο



Υπάρχει στο περιβάλλον μια αίσθηση ότι ο Ζιντάν δεν είναι ικανοποιημένος με την ομάδα, με την απόδοση των παικτών του μετά από τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη (Βιγιαρεάλ, Las Palmas και Μπορούσια). Λοιπόν, φυσικά, δεν είναι αυτό που έχει μεταδώσει ο τεχνικός στο στενό του περιβάλλον. Μάλλον το αντίθετο. Είναι αλήθεια ότι εναντίον της Βιγιαρεάλ υπήρξαν πράγματα που δεν άρεσαν -όπως η σπατάλη όλου του πρώτου ημιχρόνου-, αλλά είναι ικανοποιημένος με το παιχνίδι εναντίον της Λας Πάλμας και της Ντόρτμουντ, δύο περίπλοκες έξοδοι. Πιστεύει ότι η ομάδα έπαιξε καλά και στα δύο παιχνίδια κι ότι άξιζε να κερδίσει δύο παιχνίδια που της ξέφυγαν στα τελευταία λεπτά.

Ο Ζιντάν παραπονέθηκε περισσότερο για την κακή τύχη που είχε παρά για το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες, καθώς είναι πεπεισμένος ότι δεν είναι έτσι. Εκτός από συγκεκριμένα κι ατομικά λάθη, στη Ντόρτμουντ ήταν μια ανάσα απ’τη νίκη προσφέροντας μια καλή εικόνα ενάντια σε μια ισχυρή και περίπλοκη ομάδα το γήπεδό της. Του άρεσε αυτό που είδε και πιστεύει ότι οι παίκτες του στάθηκαν στο ύψος τους. Ότι είχαν τον έλεγχο του αγώνα κι ότι κάποιες στιγμές έπαιξαν αρκετά καλά. Το γκολ των Γερμανών την τελευταία στιγμή άφησε μια γλυκόπικρη γεύση κι επέκτεινε το κακό σερί χωρίς νίκη, αλλά ο Zizou ήταν ικανοποιημένος με ό, τι είχε δει.

Μάλιστα, στην χθεσινή προπόνηση υπήρξε απόλυτη ομαλότητα. Ο Ζιντάν δεν είχε καμία συζήτηση με τους παίκτες πριν την προπόνηση και δεν έδειξε καμία ανησυχία. Η ομάδα προπονήθηκε σκεπτόμενη την Eibar και δεν υπήρξε κανενός είδους κατηγορία για τίποτα. Πρώτα απ 'όλα, ηρεμία.

Μόνο το αποτέλεσμα

Το ίδιο σκέφτεται ο προπονητής για τον αγώνα ενάντια στην Λας Πάλμας, αν κι εκεί αναγνωρίζει ότι έπρεπε να καθαρίσουν το παιχνίδι πολύ νωρίτερα και να μην φτάσουν στο τέλος του με ένα οριακό προβάδισμα. Παρόλα αυτά, είδε την ομάδα συνεπής, χωρίς να υποφέρει πάρα πολύ και τιμωρούμενη από μια καραμπόλα που άφησε στο τέλος ένα αρνητικό κι απρόσμενο σκορ σε αυτό το σημείο της αναμέτρησης.


Τώρα ο στόχος είναι να τερματίσει την κακή πορεία των αποτελεσμάτων με μια νίκη εναντίον της Eibar που θα επιτρέψει στην ομάδα να αφήσει πίσω της αυτές τις τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες. Να επιδείξει ένταση απ’το πρώτο λεπτό και να μην κάνει λάθη που περιπλέκουν τα παιχνίδια, όπως συνέβη πρόσφατα.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.