News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τα πέντε κλειδιά που εξηγούν τις γκέλες της Μαδρίτης

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz

Η έλλειψη ακρίβειας κι έντασης καταδίκασαν την ομάδα του Ζιντάν



Δύο ισοπαλίες της Ρεάλ Μαδρίτης σε τέσσερις μέρες χρησιμεύουν για να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας. Είναι η εποχή που αρχίζουν ν’αμφισβητούνται τα πάντα. Η κατάσταση της φόρμας των αποκαλούμενων αστέρων, οι αποφάσεις του Ζινεντίν Ζιντάν ή η χαλάρωση των παικτών της λευκής ομάδας. Τα πάντα υπόκεινται σε βελτίωση, αλλά αυτά τα πέντε κλειδιά βοηθούν στην εξήγηση των δύο στραβοπατημάτων ενάντια σε Βιγιαρεάλ και Unión Deportiva Las Palmas.

Καθώς αναζητούμε λόγους αυτών των δύο ισοπαλιών, επιπλέον με τις αμφιβολίες που δημιουργήθηκαν ενάντια σε Sporting κι Εσπανιόλ λόγω του παιχνιδιού της ομάδας του Ζιντάν, ο πρώτος κι ο οποίος τραβά την προσοχή είναι η έλλειψη ακρίβειας. Πολλά σουτ, λίγα γκολ. Μ’εξαίρεση το παιχνίδι εναντίον της Οσασούνα, η λευκή ομάδα δεν βλέπει τέρμα με ευκολία. Ενάντια στη Unión Deportiva, έντεκα σουτ εντός στόχου, δύο γκολ. Συνολικά οι παίκτες του Ζιντάν σούταραν 26 φορές, το παιχνίδι στο οποίο είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Περίεργο.

Εναντίον της Βιγιαρεάλ τα σουτ έφτασαν τα 22, με 6 σουτ στο στόχο, με μόλις ένα γκολ. Ενάντια στην Εσπανιόλ έμειναν στα 13, με επτά στο στόχο. Το στατιστικό που επιβεβαιώνει ότι αυτό που συνέβη ενάντια στην Λας Πάλμας αναφέρεται ειδικά στην έλλειψη ακρίβειας, είναι αυτό που λέει ότι την αγωνιστική της manita στην Οσασούνα, η Ρεάλ Μαδρίτης σούταρε 24 φορές, με 14 σουτ εντός στόχου. Όπως μπορείτε να δείτε, λιγότερα σουτ απ’ότι χθες.

Ο τραυματισμός του Casemiro είναι ένας άλλος απ’τους παράγοντες που έχει αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης πληγωμένη, εμβρόντητη. Όσο κι αν η απουσία του αντιμετωπίστηκε καλά στην Εσπανιόλ, ενάντια σε Βιγιαρεάλ και Λας Πάλμας η ανταπόκριση δεν ήταν η ίδια. Έλειψε η κόλλα που συνδέει την ομάδα. Πρώτα ήταν ο Kroos αυτός που ανέλαβε τον ρόλο του Βραζιλιάνου και το Σάββατο ντούμπλαρε τη θέση μαζί με τον Modric. Πείραμα που δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει ξεκάθαρος αντικαταστάτης για τον μέσο και το πλήρωσε η ομάδα. Με τον Modric εκεί, το επιθετικό παιχνίδι υποφέρει.

Το BBC δεν καταφέρνει να ξεκινήσει. Οι τραυματισμοί των Ρονάλντο και Μπενζεμά έχουν επηρεάσει την φυσική τους κατάσταση και, ως εκ τούτου, την απόδοσή τους σ’αυτά τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Μακριά απ’την καλύτερη φόρμα τους, ο Ζιντάν θέλει να έρθουν σ’αυτήν, παίζοντας, κάτι που δεν αρέσει σ’όλους και που μερικές φορές δυσχεραίνει την ομάδα. Δεν είναι καλά κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο.

Έπαψε να’ναι απόρθητη στην άμυνα. Ένα λάθος του Varane, ακολουθούμενο από ένα άλλο του Ράμος εναντίον της Βιγιαρεάλ, έκανε το παιχνίδι ανηφορικό κι ενάντια στην Λας Πάλμας η ομάδα δεν μετέδωσε σε καμία στιγμή αυτή την σιγουριά των πρώτων παιχνιδιών του πρωταθλήματος. Οι αντίπαλοι πίστεψαν ότι μπορούσαν να βλάψουν τη Ρεάλ Μαδρίτης και η απόδειξη είναι οι δύο ισοπαλίες και η απώλεια του πλεονεκτήματος των πρώτων σταδίων της σεζόν.


Η έλλειψη έντασης έχει σημαδέψει τα πρώτα λεπτά κάποιων αγώνων των madridistas, ειδικά ενάντια στην Βιγιαρεάλ. Στην χθεσινή αναμέτρηση, το πρόβλημα δεν ήταν με την είσοδο στο γήπεδο, αλλά στις στιγμές πριν την αποχώρηση στ’αποδυτήρια, επιτρέποντας στην canario ομάδα να ισοφαρίσει σχεδόν χωρίς χρόνο αντίδρασης.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.