News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στόχος η δυσφήμηση του Sergio Ramos

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Του Roberto Gómez

Ο αμυντικός είναι θύμα μιας βίαιης καμπάνιας δυσφήμησης



Ο Sergio Ramos είναι η πιο κερδοφόρα μεταγραφή στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Έφτασε στο Santiago Bernabeu το 2005. Από τότε έχει παίξει 341 παιχνίδια πρωταθλήματος, ισοφαρίζοντας τον θρυλικό Emilio Butragueño. Επίσης, έχει γίνει ένας παίκτης θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης λόγω των αποφασιστικών γκολ του στους τελικούς του Champions League. Το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το δέκατο και το ενδέκατο. Αδιαμφισβήτητος βασικός για τον Ζιντάν, έχει υπάρξει κλειδί σε αμέτρητες νίκες στη Liga και, πιο πρόσφατα, στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ εναντίον της Σεβίλλης.

Το παλμαρέ του στις 12 σεζόν που βρίσκεται στο λευκό club είναι εκθαμβωτικό. Έχει 12 τίτλους, στους οποίους πρέπει να προστεθούν ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα με την εθνική. Ο χαρακτήρας και η ιεραρχία του τον έχουν οδηγήσει να’ναι ο αρχηγός και των δύο ομάδων, φέροντας το περιβραχιόνιο με υποδειγματικό τρόπο.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ CLUB

Παρ 'όλα αυτά, ο Sergio Ramos είναι στόχος μιας βάναυσης εκστρατείας σπίλωσης που ενορχηστρώθηκε από διάφορα μέτωπα. Κυρίως μέσω κοινωνικών δικτύων, διαφόρων μέσων επικοινωνίας κι ενός πολύ συγκεκριμένου τμήματος madridistas οπαδών.

Στο κλαμπ και στο περιβάλλον του παίκτη υπάρχει μια μεγάλη ανησυχία για τη συνεχιζόμενη έλλειψη σεβασμού προς έναν επαγγελματία ο οποίος έχει αποδείξει το madridismo του και την απόλυτη συμμετοχή του τόσο με το σύλλογο όσο και με την εθνική.

ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ


Στη λευκή οντότητα υπάρχουν αυτοί που πιστεύουν ότι όλη αυτή η εκστρατεία εναντίον του Sergio Ramos οφείλεται στις προστριβές που υπήρξαν πέρυσι με τον σύλλογο που προεδρεύει ο Florentino Perez κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για να δικαιολογήσει τη βάρβαρη κι άδικη εκστρατεία εναντίον ενός θρυλικού παίκτη.


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.