News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πρώτη προειδοποίηση του Zidane στο ρόστερ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz

Η ομιλία του Γάλλου στο διάλειμμα άλλαξε τη θλιβερή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου



Ο Ζινεντίν Ζιντάν σοβάρεψε. Αυτό που συνέβη στο πρώτο μέρος την περασμένη Τετάρτη εναντίον της Βιγιαρεάλ και στην πρεμιέρα του Champions League εναντίον της Sporting δεν έχει αρέσει στον madridista προπονητή. Το παραδέχθηκε δημοσίως, αλλά πριν, ακολούθησε το μέγιστό του κατά τη διαχείριση της σχέσης του με το ρόστερ, το είπε στους παίκτες στ’αποδυτήρια του Μπερναμπέου.

Ο Γάλλος ξέρει ότι έκανε λάθος μην έχοντας καταφέρει να κάνει την ομάδα να βγει συγκεντρωμένη κι αφοσιωμένη στο παιχνίδι απ’το πρώτο λεπτό. Είδε έλλειψη έντασης και υπερβολική χαλάρωση, όταν η εικόνα που είχε μπροστά η Ρεάλ Μαδρίτης καλούσε τη σκέψη μιας εξόδου που θα χρησίμευε για την οριοθέτηση μιας περιοχής. Προφανώς, η δυνατότητα να σπάσει το ρεκόρ των συνεχόμενων νικών του Guardiola ή να του να δώσει μια νέα πνοή στην la Liga δεν χρησίμευσαν ως κίνητρο έτσι ώστε οι λευκοί να βγουν συνδεδεμένοι, μένοντας στις 16 συνεχόμενες νίκες.

Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την αποτυχία ως δική του, αλλά είδε έλλειψη έντασης και συμπεριφορές που δεν του άρεσαν, όπως περιττές ενέργειες που κατέληξαν να κοστίσουν ένα γκολ. Μάλιστα, απ’το Bernabeu υπήρξε η αίσθηση αυτής της μουρμούρας που είναι το προοίμιο των αποδοκιμασιών μπροστά σε ορισμένες δύσκολες καταστάσεις. Το μήνυμα του τεχνικού στο ημίχρονο του παιχνιδιού ήταν άμεσο κι επέμεινε στο ότι δεν ήθελε να βλέπει έτσι την ομάδα του, ότι η εικόνα που πρόσφερε ήταν μακριά απ’αυτήν που θέλει ο ίδιος να’ναι.

Η ιστορία δεν είναι καινούργια. Ενάντια στην Sporting η madridista ομάδα βγήκε χάνοντας το παιχνίδι απ’την αρχή του ημιχρόνου και η πραγματικότητα λέει ότι απέτυχε να ανατρέψει το σκορ μέχρι την συνεργασία των James-Morata. Αυτή τη φορά, το έπος δεν έφτασε στην ώρα του.

"Δεν μπορείς να παίρνεις πάντα τους τρεις βαθμούς στην τελευταία στιγμή. Η ισοπαλία οφείλεται στο πρώτο μέρος που κάναμε", παραδέχτηκε μετά τον αγώνα της Τετάρτης, μια αναμέτρηση που εξυπηρέτησε για να ρίξει τις πρώτες αμφιβολίες μιας ομάδας που κέρδιζε, δείχνοντας περισσότερη πυγμή παρά παιχνίδι, αλλά που πάνω απ 'όλα έδειχνε αξιόπιστη.


Το μήνυμα του προπονητή ήταν πιστό στο ύφος του. Έψαξε την αντίδραση των παικτών του και πιστεύει ότι την βρήκε στην αλλαγή της εικόνας και της στάσης που επιδείχτηκε. Το παράπονο του Ζιντάν ενώνεται σ’αυτό των ηγετών του συλλόγου, οι οποίοι τραβούσαν τα μαλλιά τους μπροστά στην εικόνα που υπήρχε πριν απ’το παιχνίδι και σ’αυτήν που θα μπορούσε να υπάρξει μετά την ισοπαλία στο Καμπ Νου μεταξύ Barcelona κι Ατλέτικο. Το πρωτάθλημα των 100 δεν επιτρέπει κάποια χαλάρωση και υπενθυμίζουν ότι "η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να κάνει περισσότερα απ’τους άλλους".

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.