News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μια Μαδρίτη χωρίς πυξίδα

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Του David G. Medina

Χωρίς τον Modric, οι λευκοί δεν κερδίζουν ένα κάθε τέσσερα ματς



Ο Ζιντάν το προειδοποιεί απ’την έναρξη της σεζόν 16-17. Η απαίτηση του ανταγωνισμού σε πολλά μέτωπα (με Liga και Champions League ως μεγάλες προκλήσεις) θα αναγκάσει να γίνει το rotation σ’όλους τους παίκτες του. Το θετικό για τον Γάλλο, φυσικά, είναι ότι έχει το βάθος της ντουλάπας για να το κάνει χωρίς να δυσανασχετεί απ’τα αποτελέσματα... στις περισσότερες περιπτώσεις.

Ως εκ τούτου, εναντίον της Βιγιαρεάλ, ο Zizou αποφάσισε να αφήσει στην κερκίδα τον Luka Modric. Ο Κροάτης είναι κλειδί στη μηχανή του, από τότε που προσγειώθηκε στη Μαδρίτη και, ως εκ τούτου, ο Γάλλος θέλει να τον περιποιηθεί για να μην υποφέρει από μυϊκούς τραυματισμούς που τον έχουν πλήξει άλλες σεζόν. Αλλά το πρόβλημα έγκειται στο ότι όταν το 19 δεν παίζει η Μαδρίτη το νιώθει. Οι απουσίες του αντικατοπτρίζονται στο γήπεδο, στο παιχνίδι ... και στα αποτελέσματα.

Στο χόρτο, λείπει απ’την ομάδα του Chamartin ένας διαφορετικός, μοναδικός παίκτης στο είδος του στο ρόστερ. Ο υπεύθυνος για την λειτουργία σύνδεσης άμυνας-επίθεσης, ο παίκτης με τη μεγαλύτερη ικανότητα στο να διασπά τις γραμμές με τις αλλαγές του παιχνιδιού του.


Όλα αυτά, μέσα σ’ένα σέικερ, επηρεάζουν τ’αποτελέσματα. Ο Modric έχει χάσει 58 παιχνίδια στα οποία η Μαδρίτη δεν ήταν σε θέση να κερδίσει τα 15 (οκτώ ισοπαλίες κι επτά ήττες). Ένα σημαντικό ποσοστό (25,8%) και το οποίο αποδεικνύει την τεράστια επίπτωσή του στη Μαδρίτη.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.