News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οι κίνδυνοι ενός προγράμματος που δεν κάνει ανακωχή

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Της Laura Rubio

Οι επόμενες ημερομηνίες εμπεριέχουν στιγμές μέγιστου συναγερμού

Παιχνίδια μέσα σε 72 ώρες, ταξίδια μακρινά και συνεχόμενα, βδομάδες χωρίς ξεκούραση...



Ο Σεπτέμβριος έρχεται παραφορτωμένος για το σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν. Η ομάδα του Chamartin αντιμετωπίζει ένα πρόγραμμα που δεν επιτρέπει ανάσες. Χωρίς ξεκούραση και με λίγο χρόνο αποκατάστασης μεταξύ των αγώνων, το madridista σύνολο θα υποδεχτεί έτσι την πρώτη δοκιμή του στη σεζόν. Ένας μήνας γεμάτος προκλήσεις, στον οποίο οι λευκοί θα πρέπει να δώσουν το μέγιστο για να συνεχίσουν αήττητοι στο πρωτάθλημα και να βγουν πρώτοι στον όμιλο του Champions League.

Από 72 ώρες σε 72 ώρες

Αρχίζουν τα περίπλοκα για την Ρεάλ Μαδρίτης. Το λευκό σύνολο αντιμετωπίζει τρεις εβδομάδες χωρίς σχεδόν καμία ανάπαυση. Το αυστηρό χρονοδιάγραμμα θα αναγκάσει την ομάδα του Ζιντάν να παίζει τρία παιχνίδια σε απόσταση 72 ωρών. Μετά τον αγώνα στις 18 εναντίον της Εσπανιόλ, θα παίξει στο Santiago Bernabeu εναντίον της Βιγιαρεάλ στις 21. Στη συνέχεια, δύο έξοδοι: το Σάββατο στις 24 στην Λας Πάλμας και την Τρίτη στις 27 στη Ντόρτμουντ.

Εκτός έδρας αγώνες με μεγάλη δυσκολία

Όταν θα’χει παίξει η Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη Τρίτη εναντίον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Bernabeu, θα της απομένει ένα εντός έδρας παιχνίδι στο Σεπτέμβριο, της Villarreal. Οι λευκοί θα ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη για να επισκεφθούν την Εσπανιόλ και θα πρέπει ν’αντιμετωπίσουν δύο ακόμα εξόδους. Σε μόλις τέσσερις ημέρες θα ταξιδέψουν στην Λας Πάλμας και στη Γερμανία για τις υποχρεώσεις σε Liga και Champions League.

Απ’τις Κανάριες Νήσους στη Γερμανία

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει το μακρύτερο ταξίδι της εγχώριας διοργάνωσης πριν αντιμετωπίσει τον μεγαλύτερό της αντίπαλό στη φάση των ομίλων του Champions League. Η madridista ομάδα επισκέπτεται την Las Palmas τρεις ημέρες πριν απ’τον αγώνα με τη Ντόρτμουντ. Η ομάδα του Zizou θα πρέπει έτσι ν’αντιμετωπίσει δύο ταξίδια και δύο παιχνίδια σε 72 ώρες. Πρώτα, θ’αντιμετωπίσει τη σημερινή πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και τρεις ημέρες αργότερα το γερμανικό σύνολο.

Δεύτερο διάλειμμα των εθνικών

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης βδομάδας του Οκτωβρίου οι διεθνείς θα επιστρέψουν στις εθνικές τους. Ο Ζιντάν θα μείνει, και πάλι, χωρίς πολλούς απ’τους παίκτες και θα ελπίζει να επιστρέψουν στο εκατό τοις εκατό για να συνεχίσουν να ανταγωνίζονται κανονικά και χωρίς αναποδιές υπό τη μορφή τραυματισμών. Στους διεθνείς που έχουν ταξιδέψει αυτή τη φορά θα πρέπει να προστεθεί ο Cristiano, ο οποίος θα επιστρέψει στην Πορτογαλία και οι Isco, Danilo και Νάβας, οι οποίοι θα μπορούσαν να κληθούν και πάλι. Επίσης, ο Μπενζεμά στον οποίο έχει ανοίξει η πόρτα της εθνικής.

Τέσσερα σημαντικά παιχνίδια


Μετά την επιστροφή απ’το διεθνές διάλειμμα, τη Ρεάλ Μαδρίτης την περιμένουν τέσσερα μεγάλα παιχνίδια. Στις 20 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο στο Vicente Calderón και μόλις τρεις ημέρες μετά το λευκό σύνολο θα ταξιδέψει στην Λισαβόνα για να παίξει εναντίον της Σπόρτινγκ. Τον Δεκέμβριο υποδέχεται τη Ντόρτμουντ, αγώνας που θα μπορούσε να’ναι καθοριστικός για την πρωτιά στον όμιλο, και τρεις μέρες πριν, αντιμετωπίζει την μεγάλη αντίπαλό της, τη Barcelona, στο Camp Nou.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.