News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Lucas Silva θα επιστρέψει αύριο στις προπονήσεις

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Των Carlos Carpio και J. I. García-Ochoa

Οι εξετάσεις απέκλεισαν οποιαδήποτε πρόβλημα καρδιάς στον Βραζιλιάνο



Ο Lucas Silva θα επανέλθει αύριο στις προπονήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης αφού πέρασε τους τελευταίους δύο μήνες σταματημένος εξαιτίας της καρδιακής αρρυθμίας που του διέγνωσαν τον περασμένο Ιούλιο, κατά τη διάρκεια της ιατρικής εξέτασης με την Sporting.

Μετά από 60 μέρες ξεκούρασης και στις οποίες έχει υποβληθεί σε όλα τα είδη των εξετάσεων για να αποκλειστεί μια σημαντική καρδιακή πάθηση και να επιλυθούν τα προβλήματα που τον εμπόδισαν να υπογράψει για την Σπόρτινγκ, ο Βραζιλιάνος μέσος είναι πλέον σε θέση να επιστρέψει στην αθλητική δραστηριότητα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στα κοινωνικά δίκτυα. Αύριο θα πατήσει ξανά στο Valdebebas και σταδιακά θ’αρχίσει να μπαίνει στη δυναμική της ομάδας, αν και δεν μπορεί να παίξει, επειδή δεν είναι δηλωμένος καθώς δεν υπάρχει άλλη θέση για μη κοινοτικό.

Ο παίκτης επιστρέφει στη δυναμική της Ρεάλ Μαδρίτης ενθουσιασμένος και πρόθυμος να βάλει τέλος σ’όλα αυτά που έχει ζήσει τους τελευταίους μήνες. Αισιόδοξος απ’τη φύση του, ο Lucas είναι τρελός να επιστρέψει για να απολαύσει το ποδόσφαιρο και ν’ανακτήσει την ομαλότητα. Στο μυαλό του έχει μόνο να ξαναρχίσει την πολλά υποσχόμενη καριέρα του μετά απ’αυτήν την απρόσμενη διακοπή που υπέστη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Τώρα, η ιδέα του τεχνικού τιμ του λευκού συνόλου είναι να κάνει ο Lucas μια προετοιμασία κατά τους επόμενους τρεις μήνες και τον Ιανουάριο μπορεί να φύγει δανεικός σ’ένα κλαμπ στο οποίο θα μπορεί ν’απολαύσει λεπτά. Εν τω μεταξύ, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μετατρέπεται σε μια ενίσχυση πολυτέλειας για τις προπονήσεις του Ζινεντίν Ζιντάν. Τόσο ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και οι συμπαίκτες του, οι οποίοι ανέμεναν πολύ την κατάστασή του, τον περιμένουν μ’ανοιχτές αγκάλες.


Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών, η Ρεάλ Μαδρίτης και οι παράγοντες του ποδοσφαιριστή έχουν προσπαθήσει να βρουν την καλύτερη ιατρική λύση για τον παίκτη, εξ ου και ο χρόνος της απουσίας έχει επεκταθεί στο χρόνο και δεν ήταν σε θέση να ολοκληρώσουν έναν δανεισμό πριν κλείσει η αγορά. Ο φόβος που είχε μια σημαντική πάθηση είναι αυτός που έχει κάνει τον παίκτη να’χει περάσει όλα τα είδη των εξετάσεων και να’χουν συμβουλευτεί τους καλύτερους καρδιολόγους στον κόσμο. Στο τέλος, τα πάντα έμειναν σε μια αρρυθμία, μια ήπια πάθηση που έχει ήδη επιλυθεί με την ανάπαυση και την κατάλληλη ιατρική θεραπεία.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.