News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο κυνηγός ταλέντων που πρότεινε τους Silva και Vitolo στην Ρεάλ Μαδρίτης

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Του Hugo Cerezo

Ο Sixto Alfonso έφερε στην La Fábrica τον Jesé, όπου τώρα παίζουν οκτώ canarios



Η παραγωγική canaria cantera, της οποίας αυτήν την στιγμή οι Vitolo και Σίλβα είναι τα μεγαλύτερα εκθέματα, έχει πιθανώς ως καλύτερο γνώστη της τον Sixto Alfonso, τον σκάουτερ της Ρεάλ Μαδρίτης στα Κανάρια Νησιά. Αυτός ο άρρωστος με το ποδόσφαιρο είναι υπεύθυνος για παίκτες που, όπως ο Jesé, καταλήγουν στην La Fábrica. Τον υπέγραψε η Barça τη σεζόν 04-05 κι έντυσε στα azulgrana τους Pedro και Jeffrén. Δεν άργησε να επιστρέψει στην λευκή ομάδα, μόνο μια σεζόν, όπου στις δύο περιόδους συγκεντρώνει 16 χρόνια υπηρεσίας.

Δεν υπάρχει canario ταλέντο που δεν έχει περάσει μέσα απ’τις εκθέσεις του. Και οι grancanarios της μόδας, Σίλβα και Vitolo, δεν αποτελούν εξαίρεση. Τον παίκτη της City τον ανακάλυψε να παίζει στην Arguineguin όταν ήταν παιδί. Πήρε την υπόδειξη ενός προπονητή αθλητισμού του χωριού και πήγε εκεί για να τον δει. Ο Sixto προειδοποίησε το σύλλογο, ο οποίος κάλεσε τον παίκτη για να τον περάσει από μια δοκιμή. Η ιστορία είναι ήδη γνωστή. Ο Del Bosque δεν τον ήθελε επειδή ήταν μικρόσωμος. Και κατέληξε στη Βαλένθια.

Η περίπτωση του Vitolo είναι πιο πρόσφατη. Πίσω στο 2009, οι εκθέσεις του νυν sevillista ήταν ασυναγώνιστες. Ήταν 21 ετών. Αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο το Νοέμβριο σύντριψε οποιαδήποτε προσπάθεια επιχείρησης. Οι λευκοί παρακολουθούσαν επίσης τον Jonathan Viera. Ωστόσο, δεν ήταν εύκολο να πείσουν αυτούς τους παίκτες να υπογράψουν για τη Μαδρίτη για να παίξουν στην Castilla, δεδομένου ότι τότε το λευκό club δεν εξέταζε να τους ενσωματώσει στην πρώτη ομάδα. Αν κι έπαιζαν στη Segunda, Viera και Vitolo κοιτούσαν ήδη στην Primera. Ο sevillista καθιερώθηκε στο Pizjuán μετά την ανάρρωσή του κι έχοντας κάνει δύο καλές σεζόν στη Segunda.



Σήμερα δεν είναι λίγοι οι canarios στην La Fábrica, πέρα ​​απ’τις αποχωρήσεις αυτή τη σεζόν των Jesé και Omar, που έχουν αφήσει σε μετρητά 25 και 1 εκατομμύριο, αντίστοιχα. Απ’τον Cristian Cedres στην Castilla μέχρι τον Yeremay, περισσότερο γνωστό ως «Peque», στην Cadete B, μέσω των Elliot και Moha, επιθετικός και τερματοφύλακας της Juvenil Β, Yero (μέσος της Cadete Α) και τις τελευταίες προσθήκες: Toni Robaina (Juvenil Α), Pablo Rodríguez (Cadete) και Nico Paz (Infantil).


Με την Λας Πάλμας να οδηγεί το πρωτάθλημα, τον Jesé να γίνεται η πιο ακριβή πώληση canterano στην ιστορία της Μαδρίτης και τους Vitolo και Σίβα να κάνουν κουμάντο στην Ισπανία, η μορφή του Sixto Alfonso αποκτά σημασία. Μια ευκαιρία για τη Μαδρίτη και μια πολύ ελκυστική μορφή για άλλους συλλόγους...

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.