News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο James στοχεύει στην 11άδα στο Cornellà

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Του Santiago Siguero

Θα μπει στην επίθεση στην θέση του Bale



Ο James Rodríguez θα μπορούσε να’χει την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του ως βασικός στην ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν. Η παραπάνω από πιθανή απουσία του Μπέιλ, ο οποίος χθες δεν προπονήθηκε με την ομάδα, μετά την δυνατή σύγκρουση που υπέστη ενάντια στη Sporting στο ντεμπούτο της Μαδρίτης στο Champions League ανοίγει τις πόρτες της 11άδας στον Κολομβιανό ποδοσφαιριστή, κλειδί ενάντια στην πορτογαλική ομάδα. Ήταν δική του η σέντρα, τέλεια, η οποία επέτρεψε την ακριβή κεφαλιά του Álvaro Morata για να το κάνει 2-1 στο 94ο λεπτό του παιχνιδιού.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο James αποδεικνύεται καθοριστικός ερχόμενος απ’τον πάγκο. Ενάντια στη Θέλτα, με τη Μαδρίτη ισόπαλη στο 1-1 λίγα λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού, κέρδισε τη μπάλα που, αφού την πάσαρε στον Lucas Vázquez, οδήγησε σ’ένα γκολ απ’τον Toni Kroos, το οποίο επέτρεψε στη Μαδρίτη να προσθέσει άλλη μια οριακή νίκη στο Bernabeu. Επίσης, ήρθε απ’τον πάγκο στο Anoeta και, παρόλο που το παιχνίδι ήταν της Μαδρίτης, έδωσε μια ωραία πάσα στο χώρο στον Gareth Bale έτσι ώστε ο Ουαλός, αφού ξεπέρασε την έξοδο του Rulli, έκανε το 0-3 σε κενή εστία.


Ωστόσο, η πιθανή είσοδος του James δεν θα πρέπει να’ναι η μόνη αλλαγή στην 11άδα του Ζινεντίν Ζιντάν που αποφάσισε να κάνει τα rotation ένα συνήθη κανόνα, και περισσότερο εφόσον πρόκειται, όπως στην παρούσα, για εβδομάδες δύο αγώνων. Ο Pepe είναι έτοιμος να αντικαταστήσει έναν απ’τους δύο στόπερ κι ο Álvaro Morata θα μπορούσε να μπει στην θέση του Μπενζεμά ο οποίος εναντίον της Σπόρτινγκ έδειξε να’ναι ακόμη πολύ μακριά απ’την καλύτερη φυσική του κατάσταση. Επίσης, την ευκαιρία τους περιμένουν παίκτες όπως οι Danilo, Nacho, Kovacic, Isco ή Lucas Vázquez. Όλοι τους έχουν μπει ήδη στα rotations του Zizou, που αποδεικνύει ότι το ρόστερ διαθέτει το αναγκαίο βάθος για να επιτρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης να φτάσει στο Μάιο όντας για τα καλά στον αγώνα για όλους τους τίτλους.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.